Så ligger då en ny årstid framför oss. Med allt som den innefattar. Det där med årstidsväxlingar har sin charm men också sina små måsten och krav.. Kanske mer satt av oss själva än att de är egentliga krav. Det är liksom en balansgång att jämna ut hurvida saker och ting som vi gör är för vår egna potentiella livsnjutning eller bara i tron av att det är det. 

Njuta av en försmak av våren gör jag bäst med en kaffekopp i handen på en bänk i solskenet. Ansiktet mot skyn och fröken väders umgänge är det ända som behövs. De där andra måstena inför våren blev som bortsprugna. Fast inte ett då- Inköp av allergimedicin- Al och Hägg är på ingång i blomning och jag undrar om inte de ligger på lur för att reta mina ögon och hals redan..? Så dessa tabltter är ett måste som våren för med sig till mig.

Vita sneakers solsken och barmark- alltså vilken njutning!! Fast sneakers i andra färger kan ha sin charm också.. Skulle kunna bli ett "måste" att köpa det..?

Mer solljus, mer pigghet, alltså mer kaffe i solkenet . Utomhus är så gott att vara. Och trots att solkenet ger bästa njutning shoppade jag min första order på Members sent igår kväll- ni vet ni som följer mig att jag var på väg dagen innan! Kolla in HÄR

Tyvärr hann några inredningsdetaljer ta slut innan jag klart min beställning- attans! men klädmässigt- tja kan säga som så att jag tror att marsvintern nog kan komma ändå - för jag kä'nde att vinterkollektionen behövde några varm plagg till! Ni ska få se när leveransen kommer. Och vilken rabatt sen!! Jag är sååå nöjd!

In på sidan Members och shoppa loss du också- de mest fantastiska priser jag har varit med om på märkesting! Members hittar du HÄR .

Nu lite mer solskensumgänge och sedan mer work to do! 

Kram A.