God morgon eller snarare god förmiddag kanske. Beror såklart när ni startade dagen. Vad kan då passa bättre än ett superbra tips och rabattkod en regnig torsdag som idag?
Torsdag idag och för er som älskar benämningen helg så kanske dagens veckodagsnamn ger glädje åt att helgen snart är här?
Ledigat veckoslut med god mat och snacks. Bara njuta! Dock för att kunna njuta av gott att stoppa i sig krävs liksom lite handling och det kanske just under en dag som denna.
Allt som oftast är ingen av oss ensamma i livsmedelsbutikerna en torsdagseftermiddag. Och är ni som mig inte alltid strukturerade så åker ni till affären utan inköpslista.. Och det är då jag har hängt läpp ett flertal gånger. Alltså fantasin tar liksom slut med allt folk i affären... Känner ni igen er?
Så där av kära ni kommer här ett supertips!!!!

Ni som följer mig regelbundet vet att jag är ett fan av nya smakupplevelser och enkla tips och recept till matlagning och bakning.
Så är du också matintresserad och vill finna nya favoriter och favoritrecept?- Ja, då är detta för dig!!:
I samarbete med Smakbox kan jag nu erbjuda ett superdupersuperduper erbjudande Smakbox låda "MATFESTIVAL" släpps den 26 februari.
Ni förstår ju själva på innehållet att det redan nu går att fundera på vilket innehåll som kan bli festival hemma hos oss under den rubriken?
Perfekt till er som liksom mig snart har födelsedag eller kanske festival på festival ihop med melodifestivalen?

Alltså jag är så himla pepp till att ta emot boxen och känna stämningen av matfestival. Tidigare boxar från smakbox har varit så bra! Och både jag och tjejerna har fått en julaftonskänsla av upppackandet av boxarna. Smakbox är för oss ett otroligt bra sätt att få ny energi & inspiration i köket. Varannan månad kommer boxen med ca 15 nya produkter och smaker och en recepthäfte! 
Och priset är sååå bra midre en hälften än vårdet i boxen- kan det bli bättre?

Nu till erbjudandet som är unikt och tidsbegränsat- så passa på mina vänner: 
Ända till 31/3 ger din kod ANNELIEENG 50% rabatt på 1:a boxen när man startar en ny prenumeration. Ingen bindningstid, och det är enkelt att både pausa, avsluta och starta sin prenumeration. Och kolla detta: Frakt till ombud ingår dessutom i priset!!!!


Nu ser jag verkligen fram emot att ta emot boxen "MATFESTIVAL"!!
Undra sa flundra vilket innehåll som ligger under den överskriften?
 Passar mig som den fisk jag är: Mat +festival på ett enkelt och smidigt sätt!!!


Registrera dig du också med min kod ANNELIEENG innan 31/3 och testa smakbox- en fantastisk smakupplevelse och nu som sagt med fsetival stämning!

Passar bra tycker jag att ge sig själv eller någon kär i present - definitivt en uppiggande leverans att se fram emot en regnig torsdag! 

Kram A: