Tidiga mornar och kalla golv kan antingen ge uppvaknande eller kanske mer en ruggig känsla. Så den kombon är inget jag föredrar idag eller tidigare i livet. Och vissa saker tar sin tid i rondellen innan man hittar en bekväm och varaktig väg ut.
I livets rondeller kan vi alla köra varv efter varv utan att hitta ut. Ibland är vi liksom inte medvetna om att vi tauggar runt om och om igen utan att komma framåt i ämnet.
Känns det igen?

Med mer medvetna val kan det lika väl för dig som för mig bli så att det som i tycke och smak var omöjligt då, kan bli möjligt och det bästa valet idag. Fokus på det vi vill och kan helt enkelt. 
Vart lägger du ditt fokus?

Så åter till de kyliga morgongolvens påverkan. Jag är av naturen en morgontrött själ. Allt för ofta har jag fått höra "att det går och träna bort" och en attityd om "att det är fel att låta halva dagen gå innan man kommer gång". Mindre stärkande en stärkande, kan jag tycka.

Jag behöver mitt morgonlugn och idag ha livet lärt mig att ge mig själv det. Varmt kaffe, stretchövningar, några textrader på datorn och allt i iklädd fluffiga tofflor! Trivsel som ger styrka och glädje för dagens innehåll och spänningar!

Tofflor, inomhustofflor- ja ni läser rätt! I mitt tidigare liv skulle det vara tantvarning av stora mått på den direkt. Och tja, jag är ju i "tant åldern", ha ha. 
Kan valet om att ge mig de bästa verktygen för mitt välbefinnande ha med ålderna rätt att göra.. hm? 
Tänk så många år av rondell körning med ruggig känsla av kyliga stengolv direkt emot mina fötter! 

Så i nuet är jag ett fan av fluffiga tofflor med en liten tjockare sula på. Det blir både mjukare och varmare för mig mot det kyliga hårda golvet. Och kan ni änka jag kanockså tycka att jag ser mer klädd ut nu en tidigare. Detta även de dagar jag skuttar runt i pyamasen ända fram till lunch.. Och ja, jag vet att det är en lyxig förmån jag har i mitt yrke och mina jobbuppdrag. Att ta mig hit har också krävt sina rondellkörningar.. Pengar och glamour har inte den betydelesen för mig som trivsel lugn och ro har, helt enkelt. Idag räcker det långt med tofflorna på och att med dem vara reo för dagen!

Tofflor kommer från Gina Tricot- HÄR

Kram A.