Att våren är kommen och välbefinnandet med den, ser inte lika ut för oss alla. Den oskrivna lagen om att vårens ljus och värme för med sig ljuset in i allas vårt sinne är inte 100% sant. Vissa människor drabbas av årliga downperioder just under vårveckorna. Frågan är då om det anses lika ok att drabbas av vårdepression som att under höstveckornas mörker inte kunna nå sin potentiella välbefinnande?

"Ryck upp dig nu, snart är det sommar", "var glad nu, det är ju vår" osv. Enkla fraser som flera av oss likaväl sagt som hört. Den oskrivna lagen av självklarhet att alla ska må bra i vårljuset ligger i orden. 

Jag vet att många påverkas positivt av ljust denna ljusa varmare period i våra årstidsväxlingar. Men vårljuset når inte alla och ljuset inombords under dessa veckor är inte självklart för alla. Dock bör det vara lika ok. 


Yttre atributer ska aldrig blandas ihop med den innersta välbefinnande känslan. Glamour, kläder, vacker utsida, pengar etc- lyckan sitter aldrig i detta - för någon. Dock- kan välbefinnandet få sig en skjuts i rätt riktning av att skapa sig ett trivsamt yttre. 

Därav är jag så glad och tacksam över att Lerum fått sig en Nagelsalong mitt i centrum!! Tjing så bra!!
Mina "knubbiga små händer blir så trivsamma för ögat när jag regelbundet fixar dem hos en nagelsalong. Jag gestikulerar ofta, med händer och fingrar vid föreläsningar, samtalande och coachande. Med välvårdande, något längre, lackade naglar skapar jag mig en god skjuts mot styrka, mod, välbefinnande och att tro på mig själv. Tvärtom innebär att när jag lyfter upp min knubbiga hand med avbittna naglar kan jag enkelt stappla i självförtroendes svaghets känsla.

Så med bästa erbjudandet- prislista längst ner i inlägget ( kolla in rabatten!!!), så blev det härligt vårfärgade naglar! Även den yngsta dottern gjorde sina första "naglar". Hon fastnade för riktiga "klor" och stormtrivs. Mina gjordes inte lika långa och spetsiga - jag behöver vänja mig igen och ska samtidigt klara av tangentbordets administrationsjobb. 

Första gången .. det där att testa och känna efter själv istället för att kapa någon annans åsikt.. Tänk till på den!

Fina händer blir nu ännu ståtligare med långa spetsiga naglar.

Stillhet och koncentration som gav ett super resultat!

Lerum Nails & beauty En nagelsalong mitt i centrum! Älskar´t!

Här sitter fickorna på rad, blir väl omhändertagna och bara njuter!

Älskar färgen! Skulle vilja ha kuddar och filt i liknande ton- vart hittar jag det?

Nöjd och glad med att återigen har gett mitt välbefinnande och självfötroende en skjuts i rätt riktning. Färgen kan tyckas stark men passar perfekt till min icke kritvita hud.

Hänger ni med 30% rabatt gäller på prislistan till 20/3!!!!!

Ja, mina vänner mitt småstads centrum Lerum lever verkligen ut och har blommat till sig rejält den sista tiden. Det gör verkligen att småstaden Lerum kommer till sin rätt! Känns gott som tredje generationens Lerumsbo!

Jag hoppas att vår nya nagelsalong, är här för att stanna- Kolla in priser och erbjudande ovan och bokar in er!

Kram A.