Allstå säga vad man vill om 2019 men så fantastsikst det är! Möjlighet att kunna utnyttja väntande tid till arbete. Jag fäller ihop och jag fäller upp datorn och kan direkt fortsätta arbeta där jag var senast. Tacksamheten över dator och uppkoppling är stor!! 

Så klart funkar inte denna flexibilitet vad gäller alla typer av uppdrag. Men i de skrivande processer som jag har igång fungerar det utmärt! Att byta kontorsmiljö kan också ge upphov till ny inspiration och tänk för mig. 


Tänker ibland att gå efter det man vill med sitt hjärta kan bli så mycket bättre än det man frestas med för ögat och av andra.

Strävan efter styrkan i självkänsla så viktigt och så bra medans självförtroende kan finnas med men inte bara får ta överhand.

I köket utan ugn lagar vi maträtter utan ungsbakat i nuet... Idag blev det tex hamburgare utan pommes. Så får det vara tills nya köket kommer på plats.. 
På tal om kök- kul har vi ialla fallnär vi provar nya smaker ur vår senaste smakbox - MATFESTIVAL!! Ligt en slags julaftonskänsla med alla nya produkter och dess smaker. med koden ANNELIEENG får du din första smakbox toll 50% rabatt!! 100 spänn för första boxen med rabattkoden-DE NI!!!
Beställning gör du HÄR och glöm inte ta med rabattkoden!
By the way- det går att smakbox levererad ända till ytterdörren, som lyxigt!!

Kram A.