Godmorgon denna valborgsmässoafton. Våren sprackar och slår ut för fullt. Och sprakar tja, det skulle jag enkelt kunna säga att det gör i mina ögon.
"Det sitter i ögonen"- visst är det ett slags positivt utryck för godhet- eller?
Någon slags charm finns där när vi använder just det uttrycket.
Kan säga att i mina ögon sprakar hela vårens utslagning. Just denna utslagning av allt som kan slå ut- "DET sitter i mina ögon! My good!" Måste definitivt en tur till apoteket idag för att se om det finns bättre saker för allrgiska ögon så här års utan recept. Känns som om den tunna huden under ögonen näst intill har kliats sönder.. 

BÄSA TIPSET FÖR ÖGON MOT POLLEN MOTTAGES GÄRNA!!

 

Det där med att hålla fokus när saker inte blir som jag tänkt är spännande. Mina kliande ögon skapar ett spraklande även uppe hjärnkontoret och oväntade saker dyker upp som tiden också ska räcka till. Ett virrevarv av för mycket, som behöver benas ut. Vissa dagar blir liksom sådana när allt och inget tar över lugnet och den goda känslan.

THE EYES, MY EYES- kliande mer röda än blå..

Tacksamhet över mental träning som gör att jag kan komma tllbaka till huvudleden i mitt liv. Leden som låter lugnet vara vägvisare och benar upp så en sak tas i taget. Herre gud tiden kommer att räcka när lugnet av ro är tillbaks. Jag är benägen att tro att då minskar också stapeln av kliande ögon.

I tider av pollen kan önskan finnas att pollen och annat skräpigt utan servicekänsla far dit pepparn växer. Fast att själv ta ansvaret och stega sig förbi med olika verktyg gör den egna själen starkare än utan.

"It takes two for tango" och så är livet i varje situation. Den som själv gör nedtryck som låter bli att få andra att växa. Tja, den är själv utan känsla för att själv vara en del i livets dans.

Är det en ära att sitta länge på samma plats? 

Nu fokus på jobb och apotekets öppetider!

Kram A.