Att bara vara, vara här och nu. Låta framtiden ha sin gång, Vara villkorslös i sina ord och handlingar. Kan vara det som är meningen med livet, det som gör den personliga resan och utvecklingen.

Alltför ofta, allför många strävar efter mer.. Mer av det materiella mer av att tillhöra de nyrikas land. Mer istället för att vara nöjd med där man är. Märkligt..

Det varken du eller jag visste igår det kan vi veta idag. Och idag är i nuet och tid att vara i.
It´s not easy to be.. men helt klart den mest utvecklande.

Meditation, mental träning. Andning i fokus. Gudagoda verktyg till att tillvarata nuet istället för att eftersträva framtid eller blicka i dåtid.
Ingenting äro som de små minuter av godo som ges från sig själv till sig sjäv. Visst låter det högtidligt och så är också mening. 

Tja detta var lite ordande och tankar om nuets betydelse och meningen av att mångt och mycket som etersträvas men som har så liten betydelse egentligen. 

Oavsett om strävan är att bli finare än vad som varit så är vi alla tids nog lika utan kläder och innanför själen. Små goda och sköra, vi är alla bara människor och i grunden lika. Klokt att ha i minnet när någon döms fter utsidan eller när eftersträvan görs med att tillhöra de fina kvarteren gatuadresser. Såklart att ljugarbänken har samma ana som överallt annar också.

Ny allergi medicin har börjats tas - ingen skillnad i ögonklådan so far.."fake it until you make it" är fokus i nuet. Denna medicin intas nu två gånger per dag, ett gott verktyg tillsammans med snapshat där mitt bästa jag är helt utan ögonklåda. Kan säga att dagen tillbringats mer eller mindre med slutna ögon och däremellan på blicken mot tv. Fokus annat än klåda.. 

Tipsar om en Netflix dokumentär Wild Wild Country: En sekt flyttar sitt säte från Indien till Oregon. Otrioligt intressant och bra serie!

Den egentliga sanningen bakom en bild eller text på sociala medier kan vara som bilderna här.. Ni förstår säkert varför snapshat bilden blev ett verktyg till mer pigghet. Bakom glasögon från morgon till kväll nu. Försvinn pollen försvinn!

Kram A.