Stor som liten, ingen är för gammal för att ta tillvara där trivseln är som bäst..Ingen är för gammal för att somna i soffan framför tv:n. Det är liksom fullbodat - "this is our home" när tjejerna somnar där. Det inger den tryggheten som de och säkerligen alla behöver.  Ett hem är ens borg. Lika viktigt för ungar att få befästa som för vuxna. Jag tror på att lyssna på vad ungarna vill och hur de vill ha det. Jag tror att det ger den tryggheten som de såväl behöver och får dem att somna i soffan. Tvärtom är mer förödande-
Hur ska ungar kunna få känsla av deras eller trygghet- när enbart vuxna skapar?

I hemmets lugna vrå laddar och tar vi till vara. Det lugna kommer av känslan av att det är vårt och här är vi trygga.  Lika tryggt och gott som att somna på hemmasoffan är det att smaka nya favoriter vid köksbordet ur senaste smakbox "VÅRTID"! 
Alltså dess boxar är hur bra som helst- finns nyheter för alla smaker liksom.
Vi älskar boxarna från smakbox!
Vill du testa du också?
I så fall får du här bästa erbjudande i samarbete med just smakbox:
Med rabattkoden ANNELIEENG får du hela 20% rabatt på din första box!
Väl värt att testa - smaknyheter kan man inte få förmycket av- eller hur?
Det är ju av nyheter vi sen skaffar oss favoriter!

Avslutar med att gratulera Frölunda till SM- guldet i hockey!! Grymt kul!!

Länk till SMAKBOX: HÄR 

Rabattkod: ANNELIEENG

Nu sömn - en mycket tidig fredag väntar!

Tjing!

Kram A.