Tjing tjong ballong.
Hur mycket kan man egentligen hinna på en dag? 
Ibland frågar jag mig när väl kvällsrefektionen är där.
Hur är allt detta möjligt att jag som liten enskild person har upplevt?

Men visst sjutton vi har alla 24 timmar per dag- det går att sitta av dagen och det går att uppleva den. Och vet ni ibland hjälper liksom andra till att vi får fler upplevelser än väntat.. För att vara inbladade i bilkrock och snöoaväder i majmånad- tja, det stod inte på min palnering för gårdagen iallafall.

Tidig morgon igår med plan av roadtripp söderut. Att fröken väder skulle starta upp med kyla och sedan plöja igenom alla årstiders väder fanns inte riktigt i beräkningen. Jag började alltså med att skrapa bilrutan.. hm 3 maj!

Ju längre färden gick ju varmare strålade iallafall fröken väder. Härligt! Och ju mer kaffetörstiga blev vi. Ett välförtjänt stopp i morgonsolens glans gav lite gott syre och en god frukostbricka med kaffe.

Det är verkligen fantastiskt detta att med jämna mellanrum enkelt kunna stanna till och få till lite god förtäring utan att behöva trassla sig in i städerna. Vilket fint land vi br i med finafina landsvägar!

Landskapet söderut är annorlunda i både färg och form än i mina egna hemtrakter och gav fina bilder att fästa i minnet.Lugnt och sansat susade vi framåt i goda samtalets ro!

Väl framme i Malmö bjuder så gatorna på fina hus med fin fint innehåll.
För så klart att äldsta dotterna är ett finaste innehållet!

Sen är det där med vissa saker som liksom bara finns och ser likadana ut- varvvi sen än är.
Kan undra om de är det nödvändigaste att besöka?

Men när mamman kommer med bil och nödvändigheter behövs, tja, då fick det bli en tur till samma varuhus som jag har besökt ett antal gånger nu i samband med köksrenoveringen. Fast då i mina egna trakter så klart. Samma anda, samma sortiment- tryggt!

Så kommer jag på mig själv att på håll stå och njuta av 2 delar av mig själv. Tänk att de redan är två vuxna vackra kvinnor. Näst intill ofattbart! Står där och studerar dem i smyg. Ser så mycket av mig själv i bägge deras olika agerande och handlande.
Märkligt egentligen! 

Stolt mamma på tur med de två åldsta genom ett finfint Malmö som när vi kommit ut ifrån varuhuset övergått i ett mer grått och höstlikt lite kyligt väder.

Och där börjar GPS:en strula ..

Fortsätter denna resa i nästa inlägg med att hitta i Malmö utan stress och utan GPS , bilkrock och snöovader... En mamma ska vara med om mycket kan man säga!

Kram A.