(Innehållet innehåller reklam genom annonslänk till NordicFeel.se)

När vi minst anar det känner man plötsligt av en förändring. Olika känslor för olika förändringar och olika längd från start av förändringen som känslan gör sig påmind. Just de där känslora av god art som infinner sig och dyker upp näst intill när man själv glömt av förändringen eller att man startat något nytt, är en gudagåva at samla på!

Jag älskar verkligen den stunden när goda känslor som kommer av förändringar som styrts av mina medvetna val. När de kommer till mig- Yehaa, så gott det är för hela mig liksom!!!

Jag matar självkänslan med den goda känslan och mitt egna handlingsansvar. Fasiken vad viktigt det är för mig och minoch min utveckling att göra mina val och handlingar efter min egna vägvisare. Det där vad andra tycker och tänker är egentligen för pereforin. Jag menar om andra människor inte kan peppa, stödja och finnas till hands för oss i våra val, utan mer blandar ihop vår person med det vi gör. Tja då är perforin där de mer hör hemma.

Att våga handla, att våga göra är att våga misslyckas och att ta ansvar över sig själv och sitt egna liv. Motsatsen- att kapa andras vägvisare eller tom kapa andras ideer och tyckande är mer att förinta sig själv. 
Ni vet män som hoppar som en hoppjerka från ena kinnan till den andra. Nya hem och nya liv skapas och männnen i de fallen tappar helt sig själva - helt plötslligt lever de ett liv och har åsikter efter den senaste kvinnan. Tja herre gud! Ett spel för galleriet som inte ens en cool man klarar i längden. Den kvävda inre vägvisaren kommer i sinom tid att göra sig påmind. Buller och bång kommer till även i de dominanta kvinnrnas liv. Det finns ingen vinst med att styra sin partner och livet tillsammans efter sin egna världskarta Sakta men säkert går det mot förfall och plötsligt händer det-korthuset rasar.

Så om alla tar och fokuserarf eter sin egna vägvisare, letar efter den, känner på den och känlan den ger. Följer den och utvecklar sina steg i att vlja efter den. Tja då då kommer de riktig liven bli värdigare och korthusen faller bort till periforin. Så och de dominanta kvinnornas näste. de Ett tips till dessa kvinnor kan vara att släppa männen uppmuntra dem att finna sin inre vägvisare och våga förlita sig efter istället för att alltid få sin vilja igenom. Historiens resultat fins till för de också att lära av och inte blunda för!

Plötsligt händer det - det egna medvetna valet ger resultat iform av en mycket god känsla. Som bonus kan man också få ett väl synligt resultat. Just detta dök upp för mig idag. Mitt näst intill sönderblekta hår har mått mer dåligt än bra - men med väl vårdande produkter har håret fått tillbaka sitt liv och idag kände jag så känslan av det. Plötsgt händer det alltså, även ett risgit hår kan väckas genom medvetna val av bästa produkter. En vägvisare nog så värd sin känsla. 

Utan min vägvisare hade jag aldrig valt att investera i produkterna. Jag hade fortsatt i gammal trall att välja hårprdukter efter plänbok istället för kvalite. Jag hade fortsatt gå efter mysten att det inte spelar någon roll för håret. Jag hade missat den goda känslan av att ha ett hår som är tillbaka till livet igen och jag hade missat att ge min egna självkänsla boost för det.Jag hade missat detta viktiga fr mig om jag fortsatt efter medvetna val.

Evigt tacksam för Nordic feel som gör det så enkelt och faktiskt prisvärt för mig våga gå efter min egna vägvisare och investera i kvalité för mitt hår! På bilderna mina bästa verktyg därifrån. Länkar till var och en av dem nederst

Det finns alltså hopp för medelålders män som lever livet mer efter andras tyckande än efter sin egna vägvisare och känsla. Och det är just där förändringen ligger - att våga förlita sig på sin egna känsla..

Värmeskydd: HÄR

Balsamspray: HÄR

Vårdande hårmask: HÄR

Hårfärg: HÄR

Hårfärg: HÄR

Kram A.