Maj månad och alla mammors dag på ingång. I den gruppen finns också en del som är väl värda att höjas extra.

Singelmammans vardag är som att driva ett företag. I rollen som singelmamma ingår att planera "verksamheten" efter väder, ålder, intressen, behov med lika delar realsim som spänning för deltagarna i verksamheten. Innehållet ska tillgodoses av deltagarnas olika behov och intressen, med sig själv längst bak i kön. Och deltagarna-barnaskaran de är lika olika som natt och dag. 

Jämlikhet och rättvisetänk ingår också i rollen samt att få intäkter och utgifter att gå ihop. Hålla koll på lagerstatus i kyl, skafferi och garderber innan nytt införskaffas m.m
Tja ni hänger med- den som inte har förstått att en singelmammas vardag är mer lik en egen företagares roll än någon annan, den har valt att mer stänga ögonen än att vara openminded till vad en singelmamma åstadkommer. Skillnaden på en företagare och en singelmmamma skulle kunna vara att singelmamman spänner över alla möjliga och omöjliga yrkesroller mendans företagaren kan anställa... Att tänka ett steg längre, trösta, peppa och ta om hand ingår också den enastående singelmammans åtagande.

Singelmammans vardag är lärorik. Den ger ett perspektiv till tillvaron, människors olikheter, vad som är viktgt i livet och relationstänk som den som inte provat rollen inte kan förstå. 

Märkligt är egentligen att vi är så många singelmammor som styr upp i vårt och tårt för våra ungar 24/7, utan att få uppbackning eller kredit från annan förälder. Singelmammor är enastående! Singelmammor är företagssamma! Singelmammor är lösningsorienterade! Singelmammor driver verksamheten framåt, singelmammor vill och kan. Märkligt att singelmammor ofta får skit av annan förälder istället för beröm..

Snart nalkas sommarlovet och säg den singelmamman som inte skulle vara behov av att åka i väg en vecka till en sol och avkopplande strand. Och singelmammorna fixar det allt som oftast, och med sina barn!!

I en singelmammas vardag sätts inte vuxnas behov för barnens! Tänk så många goda minnen som byggs upp av alla enastående singelmammor fyllda av styrka till att få till de där som sommarsemestrar och barnens behov trots en ansträngd ekonomi.

När berömde du en enasående singelmamma senast? När gav du en singelmmamma en hjälpande hand senast? När peppade du en singelmamma senast? Det går ju också att fundera på när du fällde en singelmamma senast..?

Tänker att barn till den som uppskattar bekräftar och peppar en enastående singelmamma bör vara de stoltaste barnen i världen!

En enastående singelmamma är enastående -glöm aldrig aldrig bort att visa eller få henne att förstå det!

By the way i samarbete med smakbox kan du överaska alla enastende singelmammor och andra enastående mammor för den delen också som du känner med en alldeles förträffligt överraskande gåva : Med koden "25ANNELIEENG" kan du ge bort smakbox gåvoboxar till bästa bästa pris!! 
Överraska med 2 eller tre boxar i följd 448kr alt 299kr. (ordinarie pris 597kr resp 398kr) En perfekt present till alla världens bästa enastående mammor, som överraskar med gott länge och väl! In och boka HÄR vetja och anväänd koden!! Erbjudandet gäller till 26/5.

 

Fortsatt trevlig lördag på er nu alla enastående singelmammor och annat löst folk!

Kram A.