Nyhetsmorgon med bästa Jenny Strömstedt gästas av gårdagens Let´s vinnare Kristin Kaspersen och hennes danspartner Calle Sterner ger upphov till en stunds förmiddagsreflektion.
Kvinnor kan och kvinnor är enastående!


I går solsken idag regn- reflektion funkar oavsett väder!
<<<<<<<<<<<<<<< 

Jag såg Let´s Dansce finalen genom tv-rutan igår och berördes stort av Kristins dans! Alltså vareda steg hon tog var magiskt! Jag slås av tanken att kvinnor kan - DEFINITIVT!!
Alltså med rätt verktyg kan en kvinna blomma ut i sin fulla potential och bli heeeeelt enastående fantastisk! 

Jag tänker att Calle Sterner har varit Kristins verktyg under dansresan och läst henne som den bästa bok. Sida upp och sida ner, varenda ord har han läst och beakat och aldrig slutat läsa. Inte ens när innehållet sviktat.

Detta har skapat trygghet, tilltro, tillit och mod till utveckling, styrka och kraft. 
Så coolt att hon som 50 -åring tog hem segern och dansade likt en 25-årings lätthet och kropp! ( tror att hon är runt 50). 
Kvinnor kan helt enkelt och kvinnor är fantastiska!

 
Stort grattis Kristin Och Calle till gårdagens seger och bästa teamwork!
<<<<<<<<<<<<<<<<< 

 Tänk att kvinnor genom årtionden i historien levt som underlägsna män- helt ofattbart och fortfarande helt ofattbart i de fall de fortgår.

Kraft, styrka, mod, självkänsla, självförtroende ihop med de tre t:na tillit, tilltro och trygghet kan skapa kvinnliga framgångsresor. Självklart alltid tuffare för människor som inte fått med sig det beakandet av sig själva från sin närmaste omgivning från barnsben. Dock kvarstår att det finnas alltid möjligheter att hämta hem.
Kvinnor växer i storhet genom att utveckla kärleken och bekandet till sig själv. En kvinnas storhet påverkas också gott av omgivning som ser henne för den hon är med allt de hon har. Brister som bra egenskaper.

Hur beakar du kvinnorna runt omkring dig? 
För det de gör? 
Eller ger du dem styrka för dem de är oavsett vad de gör?

 
Jag tror hon gillar dem. Örhängen i examensgåva. Dels för att hon tagit sig dit hon vill på ett enastående sätt. Men också en påminnelse om mamman som finns där bakom hennes rygg och kanske också en påminnelse om att själv nyttja de hon har efter sin mor och att jobba bort det hon inte vill fortsätta föra vidare från sin mor. I love her! Hon är kvinna, enastående och fantastikt! Grattis min förstfödda till din examen!

<<<<<<<<<<<<<<<

En kvinnas storhet handlar inte om att bo på gräddhyllan. En kvinnas storhet handlar inte om att dra in x antal pengar. En kvinnas storet handlar inte om att leka överklass. 

Kvinnlig storhet för mig, handlar om kvinnor som står med bägge fötterna på jorden. Oavsett pengar de tjänar och det yttre och materiela tar inte glansen ifrån dem. 
Kvinnlig storhet glänser och strålar på utsidan genom sitt egna inre. Inte av märkeskläder som bärs.

Det är det som skapar deras framgångsresor och gör dem till vinnare!

Kvinnor kan helt enklet och är helt fantastiska med en superkraft! Vi väljer alla om vi väljer att backa upp och stärka de kvinnor vi har runt omkrig oss, för dem de är. Det spelar ingen roll om vi är kvinnor eller män- att stärka kvinnrna istället för att fälla kan vi alla bidra med. En kvinna är inte det hon gör, en kvinna är fantastisk!

Kram A.