(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Alltså hörrni- det där med väder är väl bra spännande.. eller not?
Förra året hade sommarvärmen liksom börjat vid den här tiden och forstatte sommarmånderna ut. I år har maj bjudit oss på helt annat väder. Även om jag vet att att just förväntningar på det vi inte kan påverka som tex väder är oerhört dumt att gå och bära på, så fanns nog ändå ett hopp och en önskan  om att sommarvärmen skulle vara lika konstant maj, juni och augusti i år också. Jag är en sommar och sol människa mer än andra årstiders.

Idag söndag och pyamasen känns som plagget för dagen. Tomkartongerna står staplade och det gamla köket ska tömmas. Soon, soons är det nya på ingång. Om vi längtar.. Jo vars!

Blickar ut genom fönstret mot den igengrå himmlen. Känns inte som någon sommarvärme direkt! Landar i att jag har fröken väder på min sida idag ha ha. Ingen konkurrens av silumgänge och jag kan fort göra detta mastodanta dagsverke!! Ska belöna mig med några kaffepausar emellanåt och ett träningspass. Mer plan för dagen idag blir det inte.

Hur ser eran plan för dagen ut?

Vad ska ni belöna er med?

Passar det bra med en rabattkod som ger 50% rabatt? 

(Koden har ni längre ner)

Kom på nu att jag har paketleverans att hämta ( alltid lika kul med goda överraskningar som paket och gott innehåll. Älskar bästa samarbetspartners som överraskar!!)
Kom också på att handtag till nya köksluckorna är inte köpta ännu.. måste ut iallafall.. hm. Får fundera på om jag ska hålla mig till Ikeas sortiment vad gäller handtags alternativ till mitt svarta kök...

Vart ska jag annars handla dem?? 

Tur är iallafall att jag har varma jackor att slänga på mig i vårkylan!!
Alltså det där med kläder efter väder är minsann inte bara ett talesätt. Det är enkelt att tänka att vi är i sommar nu och att jacka inte behövs. Men kära nån, så besvikna vi blir då!

Visst är det sommar- men det är inte lika med värme i den här delen av världen. Så likaväl som en tunn sommarjacka som liksom bara andas och inte direkt värmer när solstrålarna strålar som bäst, likaväl är jag så tacksam över att ha klickat hem de 2 bästa jackorna ever för vår och sommarsäsongen, i samarbete med Norrskenjackets och också kunna bjuda er på bästa rabattkoden längre ner i nlägget!!  
För vad sägs om 50% rabatt på kvalitetssäkrade jackor för kvinnor av kvinnor?? 

Alltså ni vet det där med luva- det är en favorit för mig på jackor- och gärna svart och lång modell. Men nu ser ni, nu gick jag ifrån favvofärgen svart och vade en mer sandfärgad ton av jackan Avesta- och alltså såååå nöjd jag är!!
Min har jag nu använt i ur och skur under maj- den står emot när det droppar från skyn och vindarna viner, samtidigt som den ser riktigt snygg och stilren ut! Ångrar inte en sekund att jag valde denna färgen!

För vindstilla dagar vade jag en kortare modell som heter Skara. Jackan är så otroligt fin i sina guldiga detaljer och passar perfekt till mina jeans och vita byxor! När jag såg jackan föll jag diret för den, dess detaljer och skärning. Men jag definitivt utanför boxen när jag vade den i blått!?!
Men vet ni, det är ju först efter att man testat landet utanför som man kan veta om det passar eller ej.
Och färgen är kalas till mitt numera blonda jag! Värmer gott gör den också!!

Nu till det bästa :
Genom rabattkoden lön får ni nu 50% rabatt på hela Norrskens sortimentet!!!! Alltså wow!!! In och investera i din tidlösa kvalitetssäkrade jacket till bästa bästa pris!! Koden gäller endast tom tisdag 4/6- så snabba ryck!!

Har jag inte nämnt det förut så gör jag det nu:
Norrskenjackets är jackor gjorda av kvinnor för kvinnor!!
De ni- kan vara så att det är den detaljen som gör passformen på deras jackor så jäklans bra! 

Tror nog att jag tar den blå på mig idag- ska ju liksom inte mer än in och ut ur bilen för handtagslooking och pakethämtning och luva känns idag överflödig. Men till kvällspromenaden är det nog den sanfärgade som åker på.

Så det där med kläder efter väder är ett talesätt att hålla fokus på. Jackor som passar in efter fröken väders aktiviteter gör att besvikelser på väderleken kan bli mer obefintliga än utan dessa jackor tillhands!
By the way hittade jag en ny favorit på Norrskens sida att gå utanför boxen med- Jackan Hyssna i rött!! Den att pigga upp hösten med till 50% rabbat!! Et riktigt kap tror jag bestämt!
Länkar den med de andra nederst

Nu kör vi dagen med the best jacket on- Jag säger bara Norrskenjackets för oss kvnnor- oh la la!

Avesta: HÄR
Skara: HÄR
Norrsken: HÄR
Hyssna: HÄR

50% rabatt tom tisdag 4/6-19 med Rabattkod: lön

 

Kram A.