Sjung o studens ljuvliga dagar.. Idag kommer det ljuda ur vitklädda unga vuxnas munnar. Idag är det student här i kommunn och på vårt gymnasium.  Så mycket glädje och sköna känslorsomspridsi vinden idag. Äntligen är skolans måsten över. Det de inte vet är att vuxenlivet också bjuder på måsten... En del kanske bättre änunder skoltiden, men en del alltså är bara att acceptera och göra det bästa av. En del är inte bättre än skolans måsten. Men det där börjar först imorn- idag är det student och studenternas egna dag!! 

För de flesta är dagen idag, student en rikig glädjens dag och ska så vara.
Grattis alla fina Lerumsstudenter till eran dag!!

Och grattis Sveriges alla andra skolors studenter som tågar ur skolans liv dag eller dagarna här runt omkring.   

Finaste studenten 2011 

Vad hade jag på mig...? hm Åh andra sidan ska en mamma aldrig ta uppmärksamheten från sin dotters studentdag..

Finaste studenten 2014

Och här var mamman svartare än svartast i håret..

 

Attans vilken stolthet jag känner över mina tjejer!
Och även hur de kämpat alla fyra med sina sgymnasiestudier. De är trots sitt systraskap lika och har haft fyra olika förutsättningar i skolan! Jag är så otroligt stolt som mamma till dessa fyra!!

Min egna student känns som miljader år tillbaks. Lika mycke glädje som idag men annars var allt runt omkring mycket annorlunda..  

Förberdelserna här hemma idag handlar mer om nästa vecka och niornas avslutningsfest. Inöp av studentpresenter gjordes igår- Har jag sagt att jag är en fan av guldfynd?

Idag gästar vi alla olika studentuppvaktningar här. Flera skolor har vikt dagen idag till student och då blir det så. Jag ser fram emot eftermiddagen och studentuppvaktning.

Och mitt i detta har köket mitt högsta fokus. Och kan ni tänka det kom ingen kyl igår!!
En het märklig historia, men nytt leveransdatum är bokat och jag är kompenserad. Jag återkommer med lite mer detaljerat om detta senare. Säger bara att mental träning är grejen alltså för att ta sig fram i livets bergodalbana!!!

Sen är det det där nedpackandet av köksskåpen och bereda en väg för herran.. snart är de nya köket på intågande .. Från då 1986 tills nu är det mycket jag inte hade en susning om att livet skulle bjuda på.

My good tar innehållet i skåpen aldrig slut!!?? 

Tänk att jag idag x antal år senare 52 år gammal är en riktgt stolt singelmamma till 4 superduperfina flickor, unga kvinnor- det viste jag inte då men vet helt klart idag!!

Nix pix nu ska dagen igång, så att ett träningspass hinns med också innan jag ska kolla in de fina studenterna.

Kram A.