Sommarsöndag med spöregn och vindande vindar som om hösten vore på antågenade..
Kan det vara så att fröken väder läser vad jag har att göra inomhus?
Ibland undrar jag..ha ha

I vilket fall började denna söndag med lite sova ut och snabbt iväg till Köpcentra i grannkommunen. Alltså förstå det var liksom bara på med kläderna och iväg - Inget kaffe hanns med! Allt för att få gjort vad jag skulle innan gemene man invaderade affärena i regnet.

Väl hemma vid nästan lunchdax var törsten sååååååååå längtansfull. Och det som inte finns i minnet.. För när kaffburken öppnades gapade den tom! Jag tog de sista kaffekornen i burken igår.. Hade såklart som plan att köpa med mig ett paket gevalia kaffe upp under gårdagen.. Men tjena allena det föll ur mitt minne!

Alltså min burk gör sååå mycket själ för sin logga- Jag älskar gevaliakaffe! Smaken är så klart som baken delad även när det käller kaffe- men Gevalia är MIN klara favoritsmak av kaffe!

Nu är klockan över lunchtid och jag har precis fått i  mig min första kopp för dagen och börjar bli människa igen- Yippie!

Vad gjorde jag då i Köpcentrat? 
Vad var det som var så av viktigt att jag skyndade mig dit en tidig söndagsmorgon?

Jo, ni vet de där finingar till tjejer som jag har skapat. Den minsta ska nu gå på avslutningsfest/bal för 9:an. Hellångklänning och klackskor väntar. Sommarfräch "bränna" vore supersnyggt till! Så.... brun utan sol stod på inköpslistan idag 
Vilken av alla de olika produkterna som finns inom detta område blev min investering??

Jo, mina kloka tjejer förespråkar det veganska i mångt och mycket. Så vad passar inte bättre än att testa av Ida Wargs produkter. Mousse, spray oil och handske fick bli den här singelmammans investering idag. Och blir dettta bra, kommer dessa produkter bli våra nya favoriter! Kan säga att jag också är superglad över att dessa produkter finns att tillgå i fyssika affärer i detta läge av sista minuten.. Blir de nu våra nya favoriter kommer jag som älskar webbutiker att beställa dem framöver!
För produkter som passar in i vårt tänk( Vilka grymma tjejer jag har som bidrar med klokt tänk till mamman!) och skapar sommarfräscht på huden kan inte bli annat än favoriter! 

Nu håller vi tummarna för jämn fin "bränna och glimrande ben!

Yes, singemamman håller alltså ställningarna så att barns behovs täcks, även en söndagsmorgon.

Funderar på hur det i mitt nättverk kan vara så många singelmammors barn som kommer i kläm när nya parters flyttar in till deras fäder. Jag förstår inte de kvinnorna som sätter sig emellan relationen mellan fäder och sina barn. Jag förstår inte de kvinnorna som skapar orättvisa mellan barn. Jag förstår inte de kvinnorna som liksom allatid ska ha sitt finger med när det gäller dessa barn som de inte har att göra med. Deras egna behov tycks allt täckas oavsett det är resor, renoveringar eller kläder. Medans behoven för umgängesbarnen till deras partners verkar vara ointressant att täcka. Det är skillnad på folk ch fä och vart pengar ska gå till, så många gånger. I don´t understand! Kvinnor som sätter sitt och sina barns behov före dessa umgängesbarn. Som att deras ego tar så stor plats så att de "missar" att se vilken vilken skit de bidrar med för en stärkt relation mellan barn och fäder. Tänk att det finns kvinnor som vill vara en del i att skapa orättvisa och trassliga relationer. Märkligt!

Sen finns det de kvinnorna som låter nya partners sköta sina barn medans de själva sköter sina. Och förstår vilken förlust som skapas om inte barnen får eget umgänge med sin förälder. Kloka kvinnor värda beröm!

Släpp fångarna loss det är vår skulle rådet vara till de översta sortens kvinnor. Att likt en fångvaktare med dominans bestämma aktivitet ordning och alltid efter eget ego skapar inget gott.

Nu mer söndagsjobb och förberedelser för bal och köksrenovering. 

Tror ni kylen kan komma imorgon?

Kram A.