Godmorgon hörrni! Hoppas ni har det bra, såhär snart mitt i sommaren. Tänk at ljuset redan har vänt och dagarn blir kortare igen. Det är också ett halvår kvar till jul för den som vill leva mer fram än i nuet.
Värmen har kommit, men solen håller sig borta..Och här är det precis som vilken annan sommar som helst som sig brukar denna del av sommaren, med tidiga mornar och sena, sena nätter. Fast ändå väldigt skild från senaste somrar.
Det där med sommar och att släppa på vanliga rutiner som skola och arbete, kan få sina följder. Utan min "To do lista" skulle nog inget bli gjort. 

Hur får ni till det ni ska göra om sommaren- när klockslag och måste bara finns bak i perforin? 

Annorlunda i år är att vi är på hemmaplan och inte på sommarsemester vid en pool och en strand, den här perioden. Var sak har sin charm brukar det heta, men att vara iväg på semester i början av sommaren är skönt - Känslan att komma hem och sommaren fortfarande har långt kvar är otroligt skön.
Här hemma strömmar det in människor redan tidigt om mornarna. Snickarglädjen frodas och köket börjar te sig. Annorlunda kan man definitivt säga att vara utan ett kök. Kräver en viss planering eller snäll mamma som bjuder på middag. Tackmamma!!

I förrgår firades iallafall den näst äldsta actionhjälten med en supermysig lunch i Särö. En pangdag, hel spontant. Tänk att spontanitet och känsla kan få bästa resultat!
Alla fyra actiohjältarna samlade vid lunchbordet. En mammas stolthet!
Hur ofta tror ni det händer?
Solen strålade, havet klickade och systrarna E trivdes som fisken i varandras närhet. Och även med mammans tror jag ha ha. Glädjen och kärleken de har till varandra och trivseln med varandras närhet- ger lika god känsla hos modern som havets näret! Värre var det med den inkränkande snyltande gästen ha ha- Tänk att en äldsta actionhjälen blev så rädd att hon flydde bordet.

4 systrar på tur- SYSTRARA E

Havsvy

Solglasögonscharm

Födelsedagsbarn

Hipp hurra - 24 år!!

Lunchbord

Grönsaker är gott!

När fisken smälter i mun

En äldsta actionhjälte i solglasögon

Snyltgäst

Rädsla

Fyra systrar


En mammas stolthet, 4 döttrar

Egen tid om morgonen och känna in känslan för dagen funkar iallafall i alla väder och årstider för mig. Jag har skapat mig en hållbar rutin som ger mig kraft styrka och mod in  dagen. 

Så nu kör vi mina vänner ytterligare en sommardag fast fast med annorlunda juniingredienser än tidgare. Tur att junimånad inte är slut än ha ha 

Kram A.