Alltså hörrni kommer ni håg förra årets sommar och värmebölja- Bastuväme både utomhus och inomhus. Utomhus och sommarvärme är en sak, men när värmen slår igenom väggarn så att inomhus i hemmen blir näst intill lika varma, då är det lite överkurs.
Eller hur?
Och jag hade ingen fläkt heller förra året. Jag gjorde mig av med min gamla fläkt tidigare under året.. 

Men det var faktiskt så att jag inte hade använt den på hur länge som helst. Ni som följe mig vet ju att jag övar mig i att göra mig av med onödiga ting och bryta mitt samlarmönster. Frid och fröjd när fläkten bytte ägare. Men sen..När jag kom till insikt att jag behövde visst ha en inomhusfläkt sommartid under de varmaste dagarna. Tja, då fick jag bita i det sura äpplet. Det fanns inte en fläkt att få tag - alla affärer runt omkring hade sålt slut... men åter till nuet..

En sväng på ett av våra byggvaruhus- Bauhaus och jag är åter med fläkt! Efter några ord och visor lyckades jag också montera ihop den!! De ni!!

Guda gott i värmen som är att känna fläkt inomhus. Det tror jag även snickarna känner som arbetar hårt med köksrenoveringen.
Gör om gör rätt liksom- I mitt hem behövs en inomhusfläkt!

Nu lite mer jobb och sen ledigt. Alltså den känslan.. att boka av de sista sakerna på jobbslistan för att sedan ha semester.
Hur skön är inte den?

Kram A.