Mitt i natten och nattugglorna här är vakna. Tv:n har precis stängts av och jag måste bara passa på att tipsa om vår fantastiska tv. I samarbete med Buzzador har jag sen några veckor tillbaka testat LG OLed55C9. Alltså det är helt sjukt vilken tv det är! Känslan är som vi sitter på livesändningar i tvsoffan- Bildkvalitén är helt fantastisk.

Att tv: sedan är är ursnygg i designen med sin superplatta skärm är grym bonus!

Ja det är knappt att det går att slita sig från upplevelserna av tvtittandet med denna helt enorma bildkvalite. Sommarens allsångsprogram lever verkligen upp genom denna skärma.

men nu fick den stängas av för idag!

Ja det är knappt att det går att slita sig från upplevelserna av tvtittandet med denna helt enorma bildkvalite. Sommarens allsångsprogram lever verkligen upp genom denna skärma.

men nu fick den stängas av för idag!

Och här sitter vi tills ögeonen går i kors både jag och mina tonåringar. Vilken kvalite alltså bilden är fantastiskt. Yes mina vänner- står du i stundande tvköp- detta är tvapparaternas tv och väl värd att rekomendera!

Nu skiter vi i sömnen och packar lite väskor i stället. dag nyttjar vi så många timmar som möjligt i vårt vakna jag.

Kram A.