Så har jag precis vaknat upp på Hotell i Rhodos igen. Känslan är superduper! Tredje gången gillt jag semestrar på detta hotellet. Atlantica Princess är ett favorithotell och väl medvetet val att komma tillbaka till. 2016 var jag här senast och det är hur skönt som helst att vara tillbaks! Kan hotellet vara nöjda med oss också tro? När man får Welcome back och extra stort rum är det en ömsesidig trivsel! Så klart att de älskar att ha oss här! Här finns ett lagom stort poolområde. Inga solstolar får tas före kl.08- innebär att jag slipper gå upp i ottan. Vi har nämligen våra ”fasta roller” när vi teser. Just morgontjänst med att paxa stolar för dagen är min roll ha ha. Havet kluckar på baksidan av hotellet. Svalkande havsbad kan alltså tas när som. Mat service och annat är super här. Samt att alltid är det rent och fräscht. Vi har al inclusive och har haft alla gångerna här. Det går att välja utan. Igår hann vi med lunch och middagsbufféer - jättegott. Vi tog en tripp till de närmsta affärerna och sen en kvällsdrink till underhållningen på hotellet. Därefter var det tidig läggdags. Dygnet innan resan med helt vaket gjorde sig påmind även om vi sov hela flighten. I nuet sitter jag ute vid poolen väntar på att städarna ska bli klara. Sen ska jag frukostfrallor min 17 åring. Hipp hurra för min Wilma idag!! En rask power walk en lååång frukost och sen poolhäng hela dagen lång. Kan en semester bli härligare? Nu är det semester och jag njuter av allt här. Kan detta vara så nära sommarstuge känsla jag kommer? Same same but different. Kram A.