Det är något visst med lata sommardagar vid poolen. Men också att ta för sig av denna fantastiska miljö gör egen tid. Detta är ett bra hotell med ordning och reda ingen hets vad häller tingandes av solstolar. Det är ännu tidig morgon här klockan är strax före halv åtta och jag sitter ute vid poolen. Ingen solstol är ännu tingad. Städpersonalen servera poolområdet på bästa sätt. Om en halvtimme kan man reservera stolar. Varför sätta klockan och gå upp så tidigt på semestern kan ni undra? Att starta dagen med egen tid före alla andra är så mycket värd för testen av dagen. Morgon reflektion och en stunds skrivande ger till allt jag får tillbaka. Så nu sitter jag här blickar ut mot den stilla rena poolen. Skriver detta inlägg och några andra funderingar i telefonen. Och bilder här på bloggen från telefonen funkar inte så därav- följ mig på Instagram- annelieeng- jag uppdaterar varje dag med bildkollage över dagarna här på instastory!! Om en stund ska jag avsluta min morgonstund med en pw längs strandpromenaden här, Underbart! Och sen det bästa - lång skön hotellfrukost med nyvakna barn. Det är sommarsemester det! Förövrigt var det en skön dag igår med. Pool och hav i centrum. Alltså det är verkligen gudagott när havet är ljummet. Sen firade vi också ett av mina två sommarbarn som fyllde 17 år igår. Eftersom vi brukar ta en semester tur i slutet av juni är det inte första gången som hon firar födelsedag utomlands. Min unga fröken gillar kontroll och avskyr överraskningar. Vilket jag respekterar. Så födelsedagen firades lugnt och avkopplande med ala vart middag i den ljumna kvällen. Och där överraskade hotellet med paraplydrink med tomtebloss! Tusen tack för det- bästa Atlantica Princess. Film/tv-serie quiz i hotellbaren och vi fick 16 av 20! Ingen vinst, men attans va duktiga mina tonåringar är på att kunna till vilken film/ tv- serie låtarna hör till. Kvällsunderhållningen här är lagom, personliga och inte för sen. Ni vet det tar att vara ute i solen hela dagen! I eftermiddag/kväll blir det en promenad till närliggande centrum här i Ixia. Typ 15 min bort. Ett shoppingvarv i ”fake butikerna väntar. Alltid lika kul varje år tycker jag och min minsting. Men först nu dagen pw och sen pool och havshäng med tonåringarna- en singelmammas trivsel! Kram A