Börjar dagen med att bryta mönster idag. Har redan tagit en morgon pw i en härlig miljö längs havet. Det vindar en del denna tidiga morgon så havet låter mäktigt och starkt. Alltså hörrni, det hår ALLTID att finna något vackert och bra i allt. Gör mig är egentligen ett stilla hav mer inbjudande än ett blåsigt. I get jag kan påverka idag- det blåser på havet helt e kelt och jag väljer bort de negativa ta katna om det. Lyssnar till havets ljud i vinden i stället. Låter och havet dela vidare sin styrka och mäktighet. Jag stoppar ner bägge orden och fyller mig med dem. Så är det detta med ungar och tonåringar i semestertider och på resor. Hur kan vi aktivera dem? Är det surfandet som är den enda aktiviteten hela sommarlovet? Vad aktiverar ni er tillsammans med era barn och ungdomar? Fritt WI-FI här på atlantica Princess och yes det blir en del användning av iPhones och iPads. Och alla är inte helt kass som slösurfandet där man indikerar jämförelse med sig skälv och hur andra har det genom fantastiska bilder på sociala medier. Ni vet den sortens surfande där jag glömmer av att mångt och mycket är fake bilder, och istället låter mig fyllas av mer misslyckande känsla av att inte nå upp till perfektheten som andras bilder bjuder på. Nej, här spelar vi Yatsy i mobilen, vi läser böcker genom Nextory- BY THE EAY KOLLA MITT TIDIGARE INLÄGG FÖR GRATISKOD TILL NEXTORY! Kortleken är med så några partier kort har hunnits med. Joggingskorna är på varje morgon. En pw runt kvarteren här gör gott. Sen så klart är pool och hav vårt fokus och det blir många dopp per dag. Emellanåt går vi på varandra och set kommer grodor ur munnen. Det vore konstigt annars. Och yes ibland kan det kännas orättvist när jag får en groda emot mig och orden är från besvikelser över andra människors handlande. Sen stillar jag mig- skiten kommer ut där man är trygg. Och då bär jag den tegelstenen så att skuten kommer ur barnen. Sommarlovet är långt och det är av vikt att lyssna till sina to åringar. Vad behöver de för uppladdning ingör ett nytt skolår? Varje vuxen gör klokast i att inte tro att det nästa för dem är det bästa för tonåringarna. Att blanda in pleti och kleti och andras ungar när det ända tonåringarna vill och behöver är att vara själva med sin förälder. Tja, vuxna som backar och lyssnar in är kloka. Tvärtom där egna behovet är större, kommer i sinom tid få stå sitt kast. På tu man hand med en förälder i lika väl hemma miljö som andra miljöer är aktivitet som kan ge upphov till fantasi och fler aktiviteter. Nu dags att väcka tjejerna. Min egentid är över långfrukost samtalande surfande poolhäng havsdopp och annat väntar i aktivitet på tu man hand gör två actionhjältar och en singelmamma. Kram A