God förmiddag på er!

Här fortsätter köksrenoveringstemat idag med elektriker snart på ingång.
Alltså för den inte stått i någon större renovering är det svårt att föreställa sig alla omöjliga som möjliga steg i processen till färdigrenoverat kök. Och det är nu med finliret kvar bara som just dessa detaljer av finast ska sättas så att köket strålar i sin helhet.
Fint ska det bli precis som i min dröm!
Tänker på alla som inte får till golvlisterna förrän det är dags för flytt.. Alltså avslut kan vara svåra men som i allting annat- ni vet mina ord- övning ger färdighet.


Och vad gäller avslut har jag övat mig- kan ha testat alla möjliga som omöjligt steg för att ta mig till avslut. Vissa har fungerar bra och vissa mindre bra skulle man kunna säga.
Idag med mer medvetenhet tar jag mig närmare och avslutar. Men visst dikeskör jag ibland också ha ha - och då får jag börja om på min väg till avslut.
Jag är inte någon övermänniska- det finns det andra som är..
Otrohet eller svek är aldrig rätt, men inte heller utnyttjande av andra för att den egna världsbilden ska vara den enda rätta..

Vi är alla olika och vi har alla lika rätt att kunna fela och missa bra avslut. Skön känsla med fyra hjälpsamma döttrar i renoveringskaoset ha ha- tror de ibland blir trötta på sin moders projekt. Men belöning av god laxlunch på Ikea fick iallafall en hjälpsam tonåring att bidra med styrka och val. I sommar övar vi att byta drivkraften rädsla att misslyckas, till lusten att lyckas. 
Vilken succé!!!
Vad det för med sig, ni ska få se!
Kram A.