Godmorgon vänner!
Upp och hoppa vettja- dagen är strålande och väntar på vad vi ska stoppa i den.
Spännande eller hur?
Faktiskt är klockan bara strax före sex denna lördags morgon och jag intar första muggen kaffe. Att vara uppe tidigt är på sitt sätt att vårda mina dagar väl. Jag stoppar in det bästa innehållet av tiden och vårdar mina dagar väl. Jag gör det jag vill och kan.

Och fint blommar det över takåsarna genom min investering på Blomsterlandet häromdagen. Jag är så himla nöjd! Istället för att fokusera på att det är ingen idé med blomlådor, utkastade pengar, de kommer vissna och torka ut (rädsla för att misslyckas), så fokuserade jag medvetet och bestämt på hur fint och vackert jag tycker att det är med balkonglådor. Hur det ramar in min balkong och gör den både mysigare och hemtrevligare. Hur blommorna trivs och frodas ( lusten att lyckas)  
Och därmed sitter de där- fetaste balkonglådorna i stan. Doftar ljuvligt gör de också. Helnöjd av mitt byte av drivkraft njuter jag till fullo!

 

Det blir liksom pricken över i:et med lite blommor och blader - iallafall på min balkong.
Ska strax ta en stunds morgonreflektion på min fina balkong & andas in den nyvaknande dagen till fågelkvitter. Tidig lördagsmorgon och det är nästan som om endast tomten är vaken.

Att uppleva sommarmorgnarna ger definitivt energi och påfyllning för det som i dagen vill göras.

Hur startar fu din lördag?
Vad stoppar du in för bästa innehåll i din lördag?

Nix gott folk- stund av reflektion väntar, med me, myself and I. Kanske den viktigaste stunden på dagen.
Min stund av lärdom där mitt egena ansvar är i fokus till det som sker.
Vad har jag för del i det som sker?
Vad kan jag förändra?
En bra fråga att fråga sig för att se sin egna del i allt är:
Vill förändra eller vill jag få rätt?
Kram A