Sommar, sommar och sol. Och så lägger vi till kalas. Rätt trevligt faktiskt. Eller, det blir inte roligare än vad man gör sig. Och gör sig, det gör man själv. Blandning av folk och åldrar vid bordet gjorde kalaset för mina sommartjejer långt och trevligt. Samtalsämnena var många och blandningen mellan gammal och ung gav känsla. Skratten och glädjen flödade när den gamla maskeradlådan togs fram


Sommartjejerna hade dukar upp med hembakat. Både vegansk och vanlig tårta fanns på bordet. Enkla att göra och fantastiskt goda! (Recept kommer)

Idag är den här 4 barns mamman trött. Mina 4 actionhjältar sover fortfarande skönhetssömn, medans jag intar dagens första kaffe.
Får man var trött som mamma?
  
Känns de igen? 

Nu vilar vi från födelsedagskalas ett tag iallafall. Vinterbarnet näst på tur och tills dess gläds jag i minnet av gårdagen.
Kvällen blev lång rolig och mysig. Små och stora skojade till det. 

Släktens minstingar är verkligen glädjespridare! Tacksam över gårdagen fortsätter jag nu dagen här. Mer kaffe in om jag får be!
Kram A.