Godmorgon finingar!
Vaknade tidigt av mig själv.
Faktiskt inte ofta, så när det händer måste jag väl vara utsövd?
Det känns redan ute att det är sommar. Skönt. Idag, en dag utan måsten. Eller kanske några få- och de gör jag när jag vill. Behöver dagar som dessa- när solen och jag vilar oss ikapp inför långa umgänges dagar som kommer framöver.
Ett måste för dagen, ett kul sådant är listhantering. Har en del inköp kvar till kök och hall. Får jag ner de på lista blir de enklare att beta av utan att missa något. Svårare än så är det inte. Listor för att få gjort det jag ska.

• Taklampor till hallen
• Bestickfack till kökslådorna
• Knivfack

Och lite annat smått och gått..

 Först i augusti blir köket helt klart, då elektriker och målare har gjort sitt. Tänker att jag kan ta tag i de små detaljerna tills dess. De som man- iallafall jag- alltid skjuter på. Blir de klara innan blir ju allt HELT klart i augusti! Skön visualisering!

  

Tänker också att alla onödig småting ska bort- kanske blir det ett måste för idag som att skriva ner helgens tårtrecept till er? 
Vill ni ha recepten- enkla goda som attan och en är vegansk? 

Nä vad säger - ny kör vi väl dagen?

Kram A