Mer lugn, mer ro. Mindre stress. En tillvaro vi alla söker.
Eller hur?
Hur förebygger man?
Hur minimerar man?
Är det möjligt att plocka bort alla former av orosmoment?

Vi tänker ca 65000 tankar på en dag. Enbart 5% av de tankarna är nya tankar... Slutsatsen är att vi är mästare på sitta fast i gamla vanemönster som stålsatts av gamla inarbetade tankar.
Genom att bryta mönster, tänka nytt, göra annat än det vi tror är det ända rätta kan vi utveckla oss själva till högre potential.

Att gå utanför boxen med nya tankar och handlingar kräver sin övning. 1-3 år tar det att öva in till nytt varaktigt resultat. Här gäller att vinsten och det önskade resultatet är rätt för dig själv så att du. med uthållighet når ända fram.

Äntligen upplevde jag löpstegens charm i början av sommaren. Känslan i löpstegen som jag så länge drömt om blev verkligen sann. Mer gott som uthållighet, kraft styrka kom också till för varje steg jag tog i löpskorna.
Så kom semestern och Rhodos emellan. Powerwalk i all är, men inte lika kraftfullt som löpstegen...

Väl hemma i byggdammets paradis, fast i gamla tankemönster om att städning och ordningsstörande måste ske först. Det sköna i löpningen fallerade mer och mer för varje dag..

 

Idag, flera veckor senare, ny vecka och jag ger mig själv ett val: antingen stanna i bitterheten av att tappat löpningen. Eller också, kan jag ta tjuren vid hornen och börja om. Börja från 0 helt enkelt. Jag väljer det sistnämnda!

Med god visualisering av skön känsla efter varje löppass och att vara i den träningsform och kondition som jag eftersträvar blir valet enklare. 
Visualiseringstekniken är en guda gåva!

Nu kör vi, ny vecka, ny start. Samma målbild med ett fantastiskt resultat! Bort med gamla skittankar om vad som ska göras först. Hopp i skorna och istället känn att rörelseglädje är för mig! By the way, hantlarna är framme också..

Kram A