För att få till det vi vill göra och drömmer om behövs att känslan är med. Det finurliga är då att få fatt i sin känsla.
Det vi vill och kan, saker som bör göras eller hur?
Varför går vi då runt dem och skjuter den till framtiden?
Oavsett vad vi vill göra och ta oss, så krävs en investering av oss själva. Tid, energi, pengar - allt vad vi gör tas från dessa pelare.
Vi investerar med tid i saker, umgänge och annat som vi inte vill och som vi efter vår känsla borde tackat nej till.
Ny kunskap efter gymnasienivå kräver sin tid, energi och pengakapital.
Att gå ner i vikt tar energi när vi bryter mönster och stoppar i oss annat annat än vi tidigare har gjort. Kanske måste vi också investera i program och eller verktyg för att ta oss hela vägen i mål. Pelarna ovan som vi tar av är ” kostnader" för oss.

Hur tar vi då oss igenom förbi hinder och ända fram till önskar resultat? 
1. Peppa varandra och ge fan i att baktala eller förminska. Ett mål för någon är dens., inget som behövs ordas om i dåligt ordalag. Inget någon annan behöver fälla. Däremot åker vi snålskjuts och får  tids nog tillbaks gott och egen styrka om vi ger gott iform av tex pepp och positiva rdalag om målet och den andres handlingtill det!

2. Visualisera önskat resultat. Den goda känslan som du känner av att vara i önskat läge- känn den och gör den verklig. Minst 5 minuter varje dag! 
3. Håll fast vid den goda känslan av önskar resultat. Även när hindrena duggar tätt. Plocka fram känslan som du vill vara i. Den har sin dragningskraft 
Lycka till!!

Fatta känslan att efter alla uppskjutande stunder, efter alla om och men in i det sista, att efter ha ställt mig på bandet och 30 minuter senare sprungit i ett sträck!!!
Back o track liksom!!

Jag kunde inte i min fantasi tro att jag skulle klara ett helt 30 minuters pass utan stopp. ( Med tanke på det långa stoppet av icke träning jag haft de senaste veckorna..) och nej det gick inte snabbt men jag tog mig hela passet igenom. I did it! Detta gav mig mod, kraft och styrka till att fortsätta min träning! Never ever give up!
Klart jag kan älta varför jag inte ställt mig på bandet tidigare-- men vad ger det ältandet??

På tal om pepp-  någon sa till mig när jag började min löpträning sent i våras, när jag med stolthet berättade att jag löptränade och numera spinger obehindrat 2,5 km för första gången i mitt liv. 
( löpning i skolan hade inte min närvaro, som ni förstår..) 
"Jag springer inte om jag inte klarar 5 km- det är minimum!"
Nämen tjena Alena - vart fasiken ska man börja då?
Tack för den peppen!

Människor fyllda med sådana opeopande kommentarer - let them go!  
Lägg fokus åt helt annat håll!
Kram A