Miljon för dagen är hög trivsel. Havet kluckar, solen gassar och lugnet ligger över klipporna. Njutning av svensk sommar när den är som bäst, enligt mitt tycke. Väderprognosen visar en riktigt varm sommarvecka kommande vecka - I love it!
Jag tar tillvara och njuter de varmaste dagarna vid svenskt hav. Att njuta vid saltvatten vid vår svenska västkust är något jag har från mormor.. jag kan fortfarande se hur hon skiner upp i tanke på sommar och hav. Detta trots att jag faktiskt inte har ett minne av att ha sett mormor bada- varken i sötvatten eller saltvatten. Däremot att vada i upp till knäna med blommig klänning på. Hur som, hennes njutning kisande i trädgårdsstolen med ansiktet MOT solen var härlig, sommartid.
Och solbränd blev mormor. Riktigt brun- och de valongenerna går i arv till mig och några av mina avkommor. Lika väl som vi älskar sommmarsolen och havet. Tack för det mormor!

Likaväl som sommardagar kan ta energi - allt som jag tänkt göra men som jag släpper för havs- och solumgänge. Lika väl ger havet mig påfyllning. Jag laddar med solljus och saltvatten för höst och vinter. Jag fyller mig med energi. En dag på klipporna kan vara tyst och vi sover om vartannat med lurar i öronen, läser tidning och bok. Fast nu ska jag sätta på Alex och Sigges podd, som min sköna gröna fått in mig på. Men först ett dopp i det blå! Kram A.