Godmorgon kära ni! Early sunday morning. Fyller mig med ljuset i den tidiga morgonen. Det är magi med dessa långa tropiska nätter och tidiga stilla mornar. Man behöver liksom ingen sömn, utan lagrar ljuset utomhus så många långa timmmar som möjligt. Den bägare får gärna vara överfylld tills höstmörkret börjar att lägga sig! Förundras överraskande av morgonens solljus och hur solen tidigt stegade sig uppåt på himlakroppen. Jo jag var vaken redan i soluppgången- helt av mig själv! Efter väderleksrapporter trodde jag mer på mörker, blixtar och dunder denna morgon. Kan det bli badväder kommande vecka iallafall? På tal om badväder. Under veckans havsmiljö har det dör med båtvett tagit fasta i mina funderingar. Så många båtar med både människor och djur utan flytvästar som färdas på havets vågor. Hur är det möjligt 2019? Om olyckan är framme är flytvästen viktig och bör i mitt tycke sitta på alla som ger sig ut på sjön. En annan reflektion är detta med alkohol och sjön. Alldeles förmånga är de bilder på sociala medier denna sommar, där vinflaskor, glas och bubbel plåtas ihop med båtfärd. Missförstånd kan lätt uppstå om att det ör ok med alkohol pö sjön. Båtvett rekommenderas så att inga onödiga olyckor händer! Nu dags att göra dagen och morgonen. Kommer fröken väder överraska hela dagen lång utan åskoväder och mörka moln? Kram A