Godförmiddag finingar!!Kiss

Känner ni av fröken väders väderspratt idag?
Låter ju trevligare att kalla det för spratt än tråkigt väder. För idag är vädret enligt mig inte bara tråkigt utan alldeles för kallt för att vara siste juli. Men nog om väder och vind- ingenting som vi kan påverka, varken ni eller jag.
Det är ju så att det där med att släppa ältandet på det vi inte kan påverka är något som behöver sin övning av oss alla. Tror mer på att lägga fokus på det vi vill, kan och känner för. Och just det sistnämnda kanske jag tror på mest!
Själv släppte jag min paradvåning i händerna på målarmästaren idag. När jag gick hemifrån var hela hemmet inplastat och jag kände en slags spöklik känsla i mitt hem. Märkligt!

Lite fika och jobb & skrivjobb på ”Hilma & Evert” centrumfiket tvärs över mig. Inomhussittning trots den inbjudande uteserveringen. Ni som vet, ni vet- dagens temperatur får mig att frysa, ha ha
Hur som hade jag inte suttit inne hade jag förmodligen inte sammanstrålat med min kusin & hobbyfotograf. Vilka bilder han visade! Wow!!
Bla på alldeles nyfött rådjurskid i skogsdungen. Min kusin är en mästare på att fånga det där lilla extra på bild, som finns bland djur och natur. Att hans bilder från photoportföljen tar sig som tavlor kan ni enkelt förstå när ni skådar ett av alla hans fina alster uppförstorad och inramad. Kolla in färgsättningen. Otroligt vacker och den fina svarta ramen gör sig smeck till! Min kusin brinner som för sin hobby - att skåda och phota djur & natur. Han är verkligen duktig på det! Så kul!!
Och kanske är det det som livet är till för. Att öva sig i att finna det man känner för och sedan göra slag i saken och göra det. För jag tror att det är då, när vår känsla är med som vi på ett enklare och roligare sätt kan nå våra bästa resultat och högsta potential.
Kram A