Godmorgon sköningar & bloggen!
Jag vet inte hur många gånger jag sagt och skrivit hur tacksam jag är över sommardagar och sommarmornar med sol och värme. Känns som kaffe och löppass får bli dagens första aktiviteter. Jag njuter av det och morgonen! Sen får dagen ligga öppen.

Skön känsla igår att ha tonårsdottern hemma några timmar. Tror minsann hon längtade efter mig också. Goda samtal på tu man hand var mysigt.
Så många som skriver om den vedervärdiga känslan när barn till separerade föräldrar är iväg hos den andre föräldern att jag inte behöver skriva det.. Tjejerna är ju näst intill 24/7 hos mig idag- så klart det blir tomt.
Funderar vidare på varför känslan inte är skön med andrum hos mig och andra singelmammor? Tja, tror att tiderna med alla fyra flickorna hemma har format mig. Får stålsätta mig att få lika mycket gjort själv som med barnen runt mig.
Sen tror jag också kommunikationen föräldrar emellan påverkar. Finns det ingen kommunikation eller intresse från den ene föräldern, tja ganska självklart att det inte bara är avkoppling att lämna sina diamanter dit. Så tror jag det är för många. Nog om det nu kör vi dagen istället.

Nytt kök och nymålat tak- åh vad jag trivs i hemmets lugna vrå! Mitt kök har blivit helt perfekt! Det var ett pussel att designa och några turer fram och tillbaks i material och skåp. Men sen så. Det där med eget handlingsansvar är magiskt! Nu är det bara lite möbler som ska målas.
Ska jag vara enhetlig i det svarta eller bryta helt med en annan färg?
By the way såg jag ett klipp igår på en meditionsövning att börja dagen med.
Även om jag redan har börjat dagen idag är det ju aldrig försent att testa nytt eller hur?
Känslan är med mig för att ge mig själv 15 minnet av detta. Ska återkomma till er med utvärdering. Ni vet et är aldrig försent med eget handlingsansvar och nya steg. På instastory ska jag nu göra en undersökning - inför ett eventuellt nytt steg i min egna utveckling. Vore jätte kul om d dltar och följ mig gärna för fler undersökningar på instastory.
Min instagram hittar du här

Njut nu av dagen!

Kram A