(i samarbete med buzzador)

"Sol ute sol inne, sol i hjärta sol i sinne". Ord jag har memorerat från min gamla poesibok. För er yngre läsare så var det en bok man lät sina vänner skriva en liten rimmande hälsning i. Gammal som ung fick skriva i den.
I vilket fall kan jag nog tycka att orden ovan, skrivna för länge sedan, är i betydelse även idag. Jag skulle kunna kalla dem för riktmärke även i nutid.

Sol ute som strålar ger på sitt sätt en slags glädje, hopp och styrka, som är så viktig att plocka in i sitt hus. En dörr på glänt och solstrålarna utifrån har får sätta sin prägel. Hemmet är varmt, trivsamt och öppet för alla och envar.

Att låta solens strålar fyllda av kraft och styrka slå sig in ända in i den egna hjärteroten, kräver sitt medvetande och reflektion.
Ju mer vi själva tar ansvar över det, ju mer solsken strålar från våra hjärtan och ut i vårt sinne. Att just behålla sinnestillståndet med solsken i blick i det som händer.
Väl värt att eftersträva!

Ju mer närvarande och medveten vi är- ju bättre mår vi. Kan vara tufft och svårt i början att jobba mot mer medvetenhet om man hoppat dt förut. Inget unikt för varken dig eller mig. På sikt så resultatfyllt! Alkohol i all ära - men att bli berusad har jag sen många år lagt på hyllan. Jag vill uppleva, jag vill vara i nuet. Omöjligt i berusat tillstånd. Här och nu med solsken i blick, då ligger landet framför oöppnat och spännande. Att hinka alkohol tar bort den möjligheten helt och hållet. Och jag är så gammal så jag vet vad som är viktigt för mig och inte.
Och visst är jag lika ok för det?

Små stunder av andrum, så viktiga i singelmammans vardag. Väninnemys med gott tilltugg och solsken i glasen. Gult som solen! Och gott som attan och ändå nyttigt Proviva mango en klar ny favorit! Lyxigt god och läskande!!
Kan ju inte bli annat än påfyllning - eller hur?
Kram A.