Juni, juli, augusti- Igår fyllde Gyllene Tider Ullevi i deb ljumna sommarkvällen. Idag fortsätter augusti med väder som om sommaren håller på att ta slut. Det fläktar ljumna vindar på balkongen och filten åker faktiskt på mina hungrande armar när molnen skymmer solen. Är det möjligt att det där ljuset och den där värmen sim lyser upp hela vårt år, näst intill har gjort sitt för detta år? Jag och solen parerar molnen ännu en gång och suger in varandras umgänge.. Årstidsväxlingar i all ära men än är jag inte redo för att hösten skall vara här. Hur som kan jag inte påverka fröken väders handlingar, jag kan bara påverka hur jag förhåller mig till väder och vad och annat som sker. Överallt och runt omkring som gör skillnad på folk och fä. Visst umgänge eftersträvas och visst inte. Jag tänker att min mormors öppna dörr för alla, oavsett, inkomst klädstil eller samhällsklass är väl värd att eftersträva. Ibland tänker jag fördömande, jag är inte mer än människa, att har de helt tappat det när jag ser och hur inbjudan enbart sker till vissa kvarter. Surrar i rondellens tanke en stund för att sedan rätta mitt fördömande jag. Jag är ju kloka än så och jag vet ju så väl att klokskapen sitter i att ge till de vi själva inte förväntar att till. Mer sol än moln nu och jag ska passa på att öva några meditativa övningar. Och reflektera över tanken och kraften i att göra andra gott vem det sedan är och vart den kommer ifrån. Kram A.