Alltså ni- har ni kollat slutrean i affärerna så här års? Helt sjukt vilka fynd man kan göra. Näst intill så jag får blunda när jag besöker affärscentra göra att inte onödiga ting ska åka med hem bara för att prislappen är sänkt. Det är verkligen en övning gör mig. Fynda går jag liksom igång på! Jag är också en fena på att hitta fynden! Jag rycker allt att jag övat bra i detta i mitt medvetna val och det har blivit mindre shopping än under andra sommar. Men så i grevens tid- ett sensommarfynd som kommer pigga upp lika mycket mig själv som mina mötare, fick följa med hem. En enkel Sunshine t- shirt som ska få lysa och påminna mig i vinter om mitt egna soliga och kraftfulla jag. Bästa och snyggaste fyndet ever. Kommer från Gina och kommer vara en billig glädjespridare i höst och vinter på mig. Kram A.