Lena PH gör det igen. Jag ljuger hamnar på hitlistan. Jag & sinnestillståndet älskar den & svensk pop!

aug 24
Skrivet av: Annelie Eng 2019-08-24 19:34
Det med musik och hamla fina låtar är allt bra gott för sinnestillståndet. Gärna svenska sådana om du frågar mitt sinnestillstånd. Jäklar i havet vad svenska tester i harmoni med tonerna har fått mig att gå igenom hela mitt känsloregister. Från fur till moll och tillbaka till dit igen Om och om igen. Som en hackad gammal LPskiva för er som var med på den tiden och vet vad det är. Från dur till moll och om igen till dur gick också känslan igår när det var dags att boka Håkan biljetter. Så kul hans med i känsla för att sedan falna mer och mer till downläge och moll när biljettsläppet inte räckte till oss. Depp! Men sen så- att tänka sig dem till att någon säkerligen. Vilk sälja när det börjar närma sig ( för i nuet säljs de till hutlösa priser) alternativt att arrangörerna släpper fler biljetter. Helt klart gjorde den tankegången gott för känsla och sinnestillståndet som sen fick en gratisskjuts vidare till helt och klart gott sinnestillstånd genom att höra Lena PH:s ny låt ”JAG LJUGER” Alltså den kvinnan är en hitmakare utan dess like. Fyndiga ofta igenkännande texter som ger känsla av olika art - ihop med meliodiös trallvänliga melodier. Kvinnlig säkert poppigt och proffesionellt. Och bästa låtarna för mitt sinnestillstånd. Och denna den senast ger god sommarbonus i känsla. Rekomenderas till alla tänkbara listor och spelningar framöver! Kram A.

Vilken vinst! Förutsättningslöst givande och röjarhelg eller glamour

aug 24
Skrivet av: Annelie Eng 2019-08-24 08:32

Igår var en happy friday här. Pappersdag högt och lågt som nästan täckte vardagsrummet. Skönt att få gjort och undan och även att slippa ut och traska när regnet öser ner.

Ännu mer happy friday genom att kunna ge förutsättningslöst. Vilket jag har möjligt att göra emellanåt med olika samarbetspartners genom utlottningar här på bloggen och på instagram.

Påminner om att följa mig på instagram så ni inte missar någon av mina möjligheter till vinst i mina tävlingar!

 En smakbox med kokbok ich extra kyl och frystillägg fick nu sin vinnare igår. Alltså vilken vinst!
Varje smakbox är värd ca 400kr. Samt att här kom en kokbok till i värde av 199kr. Kyl och frys tilllägget har några hundra lappar i värde det också. VILKEN VINST HÖR NI!! Så missa inte de möjligheterna: Bloggen - prenumerera genom att lägga till din mailadress i höger spalten - skrolla ner till Nyhet och registrera dig. Instagram följ mig, annelieeeng 

Men nu vänner kör vi lördag.
Hur är det för er är helgen en röjarnas dagar, avkopplande dagar eller jobbdagar?
Tänker ibland på er som är sjukskrivna föräldralediga arbetssökande eller pensionärer.
Hur gör man då alla lediga dagar till helg eller iallafall den vanliga helgen?

Hur tar man vara på den arbetsfria tiden och skapar helgkänsla och gör det bästa i det man vill och kan?
Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2019  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

View posts in large calendar