Förra sommaren fick vi lära oss att även vårt land kan få till högsommarvärme i nästan 3 månader. Jag har väl aldrig badat så ofta och så länge i vårt angränsade hav som just under förra sommaren. All läsning om klimatpåverkan mm gjorde också att jag när sommaren började närma sig i år, var jag inställd på långa perioder av värmebölja och höga bad temperaturer i havet. Så blev dock inte fallet, iallafall inte i min region av landet. Bra blev iallafall att vi slapp vattenransonering- även om vi såklart ska tänka till ordentligt om nödvändighet när vi spolar vatten. Nu tillhör iallafall jag skaran som är glatt överraskad om fröken väders härliga Brittsommar. Visst att även jag var inne i höstmoodet förra veckan, men alltså ni- att sitta ute i solgasset i shorts och linne igen känns superduper! En extra laddning för höst och vinter tider helt enkelt!! Med flexibelt tänk och inställning kan man helt enkelt fixa många bonusar för sitt egna välbefinnande. Kram A.