Alltså mitt nya kök är definitivt ett kök för mig och de mina! Som ungarna, alla fyra i olika konstellationer har hängt där denna sommar. Så kul och så gott i mamma hjärtat. Från då till nu har det inte alltid varit så mycket tillsammanshäng.. En mamma och fyra OLIKA DÖTTRAR har haft sina turer. Oliktänkande olika handlanden och olika förståelse. Och jag har på sitt sätt skapat 4 starka tjejer. Men idag så är vi här. Jag sitter i soffan och ler mot utsikten Det goda i dag se det tighta i döttrarnas relation är en belöning för mig som mamma. Något jag under alla år visualiserat starkt under alla år. Jag är deras mamma, kommer alltid vara. Jag har inget behov av vara polare med dem. Men de, de fyra systrarna ska vara i god relation med varandra vad som än händer. De ska stötta hjälpa peppa vara sanningsenliga och ha förståelse för varandras likheter och olikheter! Det har varsitt mål som mamma. Idag är de tightare än tidigare. Vilket också har krävt sitt arbete och utveckling! Hur ser ni på ert föräldraskap - Bill ni vara mer kompisar än föräldrar med era ungar eller tvärtom? En actionhjälte saknad men om några dagar.. då är syskonskaran fulltalig och alla fyra har samma bas. Om än bara för några dagar. Och den dosen är säkerligen också lagom för mig. För det är prylar och babbel så emellanåt blir jag yr i huvudet - på ett skön sätt ha ha. Att vara singelmamma till fyra actionhjältar har krävt sin utveckling och sina rondellkörningar av mig själv för att få till mitt egna mål med mina ungar.. säg sent ess sim går spikrakt fram alltid? Klart både diken och rondeller finns vid sidan IM vår väg fortfarande - men idag är vi så grymma hela skatan att vi snabbt tar oss upp på huvudleden igen, när vi hamnat där. Med öppna verktygslådor humanitet och förståelse för likaväl olikheter som likheter hos närstående och andra når vi alla längre. Visualisera mera och skillnaden som gör skillnaden ligger på varje litet som stort steg som vi som föräldrar kan utveckla hos oss själva. Alltid med målet att skapa humana vuxna av våra ungar. Nu kör vi dagen i regnet Kram A.