Ett rentvättat fönster, en blomma med knoppar. Åh vilken trivsel det gör i ett hem. Med sedan vidöppet fönster och luft utifrån genom det spegelblanka fönstret ger en push av rätt riktning med styrka kraft och mod. Med just den styrkan på insidan kan vi alla ge till varandra istället för tvärtom. När vi dömmer någon annan gör vi set från vår egna världskarta i vad som är tätt och fel. En motsatt världskarta kan vara lika rätt, bara det att vårt jag inte har tillgång till den. Fråga dig själv om egna fullkomlighet när du dömmer andra? Titta vad det är du dömmer hos någon annan, vad besitter du själv för egenskaper och aktiviteter i ämnet? Viljan att vara bäst och fullkomlig är väl ändå ett korkat leverne? Ingen kan ju någonsin leva upp till det. När du sen än möter ” den bäste”, den som vill vara finare och bättre än andra, den som vill vara bäst och på vägen tar din eller någon annans styrka kraft eller mod. Polera ditt fönster, öppna det på glänt eller vidöppet. Andas in Friskheten i luften. Stärk ditt innersta och ta dig vidare från ” den bästes världskarta”. För vet ni, även i de finares kvarter kan ingen vara fullkomlig. ”Är du ok, är jag ok” och tvärtom. By the way ny finfin rabattkod på min insta kommer under kvällen Kram A.