God förmiddag. Vaken sen tidigt och mattan har fått ditt umgänge. Kroppen mår bra måste jag säga av att bli ”uttänjd” det första den blir på morgonen. Efter de vardagliga minuterna på myran under några veckor känner jag nu skillnad. Skulle kunna fråga mig varför jag inte börjat tidigare men en helt klart onödig fråga från mig lika väl till mig själv som till någon annan. Alltså ni förstår - vem blir stärkt av Varför började du inte tidigare”?eller ”varför har du inte gjort detta tidigare?” Ska vi stärka varandra och oss själva gäller heja på det som görs så att det blir varaktigt. Att det inte gjordes i historien är totalt onödigt att orda om. Det stärker ingen! I helgen ska jag stärka mig själv mina behov o h det jag mår bra av. De där bägarna med energi som behöver vara fyllda när omgivning suger energi och höstmörkret gör humöret down. Ibland glömmer vi människor såååå lätt att andras tid är lika viktig för dem som våran är för oss. Ingens tid är viktigare än någon annans. Tänk så många barn som kommer i kläm när nya partner till deras föräldrar tar deras tid med tex en umgänges förälder. Tid är viktig för barn och ungdomar att som ny partner gå emellan att sno barnens tid med sin förälder är ett märkligt beteende. Kan det vara så att nya partners ibland kan bli svartsjuka på den andres tidigare barn och därav alltid själv ska vara med i umgänge och bestämmer aktiviteter och annat. Barn och ungdomar som låtsas för att inte såra sin förälder. Så dumt och blir så fel för alla. Det är som att köpa katt när barnen vill ha hund. För vems skull liksom?? Nya höstblommor i fönstren ingen aning om de kommer klara sig. Alltså det där med väderstreck och krukväxttrivsel är ett dilemma, som jag har svårt att få till. Alltså det där med hund, kanske dax att ta tag i det? Tjejerna vill ha hund och ansvaret. De ör beredda att ändra aktiviteter så att en hundvalp får sin tid med dem. Så varför inte liksom? Hm.. Nu kör vi lördag Kram A. Kram A.