Måndag och vi kan genom vår egen bakgrund och historia vara fast i beteende efter namnet på dagen. Många suckar när måndagen är här och ser en låååång arbetsvecka ligga framför. Andra tänker YES! Ny vecka! Nya mål och nytt att ta sig för. Samma dag samma vecka, men olika förhållningssätt till dagen. Hur tänker du om dagen idag? Själv var jag trött som jag vet inte vad när klockan ringde. ( det tar på krafterna att återigen ha alla fyra döttrarna hemmavid). Enkelt skulle jag kunna stanna trötthetskänslan med en stor suck över kommande veckas fulla schema. Jag bytte tanke istället & fokuserade på tacksamheten över att mina fyra tjejer är hos mig under samma tak med alla sina känslor och egenskaper. Tänk vilket register av olikheter men också likheter som jag har tillgång till. Så klart TT tröttheten finns kvar - det gör den när man som jag har slarvat med sömnkontot. Men vet nu fokus på tacksamheten gav en skön känsla och leende på läpparna när tekniken startade upp utan problem. Jobbuppdragen i fyll fart och jag trivs! Måndag och jag har det bra! Tankens kraft - thats it! By the way spöregnar det utanför och jag är inomhus och jobbar. Så tacksam! Kram A.