Vaknar tidigare än alarmets signal, vilket inte tillhör vanligheten. jag är en nattuggla uti fingertopparna som ofta kommer i säng en bra bit efter midnatt. Alarm för väckning i den tidiga morgonen är ett måste. Att då vakna innan signalen gör sig hörd innebär att jag är utsövd. Och jag är utsövd - black painting funkar bäst dagstid och kräver sin torktid nattetid! Samtidigt som höstmörkret gör det mysigt att kura ihop sig tidigt för sänggåendet. Att vakna till nymålat kaos skulle kunna kännas som kaos men jag väljer att känna en spännande känsla som kan sätta de nymålade möblerna på plats i eftermiddag. Känner tacksamhet till att grovgörat är gjort att det är finliret som väntar . Men hörrni vädret idag- snacka om utmaning att förhålla sig till. Mer eller mindre skyfall av regndroppar här.. hm. Ja, ja kläder efter väder när man ska utanför ytterdörren. Och det går ingen nöd på mig. Jag har både regnrock och paraply! Tar en tjocktröja under och jobbar aktivt och medvetet av att känna höstnjutning! Kram A.