( innehåller rabattkod)

Jag gillar detta med Happy friday. Bara jag tar orden i munnen så blir jag på något sött gladare och spralligare. Märkligt hur enkelt det kan vara att påverka sig själv i god riktning. Rätt kommunicering från sig själv till sig själv. Och vad gäller kommunicering handlar det om responsen vi får. Det går alltid att ändra sitt sätt själv att kommunicera. Slösande av tid om man själv kommunicerar på samma sätt år ut och år in och inte når längre. Det är då samma slags resor görs. Spelar liksom ingen roll om verkligheten förskönas med bröllop, har inte kommuniceringen förändras kommer resen av livet bara stå kvar på repeat. Om och om igen. Same, same but different.

2019 och tekniken är definitivt med oss vilket gör det möjligt att kunna bibehålla god kommunikation, Var som helst och när som helst kan telefonen greppas för god kommunicering. Skapar man då en god känsla för sin telefon genom ett skal man njuter av.
Yes, varför ska då telefon då vara ett verktyg till annat än gott?

Att utveckla sig själv att ta sig längre och låta bli mindre bra resor man tidigare har gjort är att leva livet.
I höst klär jag min telefon i snyggt exklusivt mobilskal i vegetabiliskt garvat läder i grått. Supersnyggt verkligen!
Ytan på skalet ger också mjukare känsla en glansiga plastskal. De kanar heller ine runt. Skalet är från letstalk och med RABATTKODEN: ANNELIEENG10% får du 10% rabatt på samtliga mobiltillbehör hos Letstalk.nu fram tom 9 oktober!!
Kolla in deras grymma sida och välkända varumärken.


Förutom att skalet känns helt rätt att matcha hösten med så kan jag tipsa om den grymma servicen och snabba leveranser som gavs.
Mer god kommunicering i skön känsla av grått helt enkelt.
Känns super bra!
Kram A.