Hej måndag!
Helgens vilande gör sig väl och gott idag med ny spännande vecka som ligger framför. Jag gillar att vara i fas med mig och känna spänningen av nya dagar .
Tvärtom när måndag morgon startar med en suck, något som jag i många år har gjort mycket för att överbygga.
Så mycket som sitter i tänket och som kan övervinnas genom aktivitet och medvetenhet i motsatt riktning. 

Jag har testat att jobba för att ” springa snabbt och bäst”” och sedermera få bekräftelse efter resultat. Men det är inte kicken av det som ger mig kraft styrka, mod, nya idéer och möjligheter.
När jag välkomnar måndag och ny vecka som spännande, så spännande att det kittlar till i magen på mig. Tja, då ligger jag i fas av den jämna balansen av arbete, fritid, lugn och mitt mer aktiva jag.
Medvetet och väl jämnar jag ut med att själv belöna mig med välförtjänta timmar, stunder och dagar med lugn och utan måsten. Från mig själv till mig själv. Och det glamorösaste i de stunderna är joggingbyxornas tryck.
Hej måndag!
Spännande att veckan ligger framför orörd och jag har laddat med lugnet. Jag är redo för att göra dagen idag och veckans nu till det bästa för mig. Ingen annan bekräftelse behövs jagas på det. Jag är bra som jag är och bäst på att utveckla i mitt liv. Någon annans bästa är just dens bästa i sitt liv.
Hej måndag. Hand i hand låter vi timmarna och dagarna bli till "the best".
Hej måndag!
Inget kan ge grunden för dig som lugnets kraft. Så bra att jag har tagit. mig dit att förstå det.
Hej måndag!
Kram A.