Filmmys när Disney levererar Alladin i nytappningar

okt 06
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-6 20:26
Rätt årstid nu med filmmys eller hur? Det där att helt legalt kunna kura ihop i soffan gärna med godisskålen laddad och en bra film på tv:n. Just det är en av få faktorer som jag trivs med dessa mörka höst och vintermånader Kanske var det enklare för mig att just bänka mig till en film när barnen var små. Numera blir klockan många gånger så sent innan jag sätter på tv:n att jag somnar ifrån bara några scener in i filmen. Men då under småbarnsåldern, som vi har myst och plöjt filmer, jag och barnen. Framför allt Disneyfilmer. Mina ungar älskar Disneyfilmer! Det gäller lika mycket idag när de är stora som då när de tillhörde småbarnsåldern! Tipsar i samarbete med Smartson om nytillskottet av Disneyfilmer- En ny Alladin film! Alltså sååååå bra den är! Helt annorlunda än den tidigare tecknade! Alladin är definitivt en film som lever upp till filmmys för ung sin gammal. Samla ihop soffan full. Fyll på med filtar och kuddar . Duka upp en skål med godis. Ladda ner Alladin på SF Anytime och njut av stunden och filmen!! En fantastisk påfyllning för alla åldrar!! Kram A.

Återhämtning i mellanlandet

okt 06
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-6 08:55
Att jobba heltid i vuxen ålder är en slags självklarhet i vuxenålder. Olika branscher har toppar och dalar vilket hör att även heltidare emellanåt gör fler arbetstimmar. Belöningen vid heltidsarbete och övertidsarbete är bla de där extra pengarna i plånboken. De där extra pengarna som man kan göra det lilla extra med för att man själv har presterat! Det är i detta poängen ligger- att prestera själv! Det är det som gör belöningen extra god. Ingen belöning i världen blir lika god sv att någon annan köper fixar eller betalar åt oss. Självständighet skapas av att ro över sjön av egen kraft. Också någonting jag jobbat aktivt och medvetet med att plantera in i mina ungar. Att ge dem motor till båten när motståndet av vågor blir tungt för åror och armar har inte varigt min melodi. Att göra åt ungar eller andra vuxna med för den delen är ett slags medberoende som kan stjälpa istället för att skapa självständighet. Återhämntning är ett ord jag tidigare i livet inte fokuserade på. Idag ger jag mig tid för återhämtning. Så här års när kvällarna blir mörka och kyliga och jag vet att toppen av vintermörker och köldgrader inte är gjord. Så här års när mellanlandet ligger platt så bra med perioder med mer än heltidsjobb. Men ack så viktigt med återhämtning! Men vad är då återhämtning? Numera är det helt annat än vad jag någonsin trott. I allafall för mig. Egentid med känslan i fokus. Gärna i kreativitet. Två kassar med Ljung. Jord mellan fingrarna under ett par timmar under höstsolens värmande. Jag stärkte trivsel lugnet och harmonin i mig själv. Detta är just vad mitt högkänsliga jag behöver som återhämntning mitt i livet i mellanlandet mellan sommar och vinter. Energin som tas för att jag känner får sin påfyllning, medvetet och väl. Ju mer jag lär mig om mig själv ju mer njutning får jag på min resa. Ju mer jag fixar själv ju mer lär jag mig. Jag har kokat soppa på en spik och jäklar vad jag har fått den att räcka länge och väl till många. Ingen annan kan ta ifrån vad eget ansvar och görande ger, men andra kan ta ifrån utveckling genom att göra åt. En hel söndag med mer återhämtning och laddning för ny arbetsvecka, känns bra! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  oktober 2019  >>
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar