Nämen godmorgon kära ni på bloggen. Idag säger vi välkommen till kylan- brrr! Otroligt skön känsla att kunna jobba hemifrån och enbart kika ut över det frostiga landskapet. Glad att jag förberett hallen men varmaste jackor och skor! Har ni gjort detsamma? Enligt meteorologen på tv är det mer kyligt än vad som brukas så här års. Phu/ vintern lär bli lång med andra ord! Kanske ett tecken att jag behöver en resa till värmande sol!? Hur som tog tag i att boka hjulskifte tidigare denna morgon. Så nöjd med att vi Mail enkelt kunna boka in denna tiden hos Bil Nilsson i Alingsås! Tack vare dem undslipper jag numera att vara ute i sista minuten! Känner mig riktigt nöjd över att ha den bokningen klar! Har ni bokat in vinterskrud till bilen? Måndag och veckan har haft en tidig start sim säkerligen många av er också har. Så nu tycker jag att vi ger oss själva lite god kred för det! Att vi är fantastiskt duktiga som är igång tidigt denna nya kyliga höstvecka! Ett enkelt tips för good feeling! Kram A.