Lyxar till dagen med att börja morgonen vid köksbänken och beta av ett par arbetstimmar. Oj, vad det är mörkt på morgonen nu. Fortfarande saknas belysningen i köksfönster som skall lysa upp. Håller tummarna för att elektrikern snart tar sig tid.. För mig är det definitivt att lyxa till vardagen med arbete hemifrån. Jag har motsatt erfarenhet också med att flänga och stressa mellan klockslag tidig morgon och sen kväll. Saknar inte det. Däremot tycker jag om att blanda arbetsuppgifter hemmavid med som idag ge mig ut på annat jobbuppdrag under förmiddagen. Men just detta att i lugnt tempo iklädd pyamas kunna jobba på med nyhetsmorgon i bakgrunden gör mig mer mänsklig human och mindre stressad och mer harmonisk. Kan ha att göra med att jag ofta kan starta dagarna lugnt i kombination av att jag väljer helt annan återhämtning än tidigare i livet. Att identifiera mig själv som högkänslig har gjort och gör mig mer kraftfull i mina val. Som högkänslig tas så mycket in att iallafall för min del är just laddning påfyllning och återhämtning att ärligt lyssna på min egna känsla. Idag funderar jag vidare på drivkrafter. Vad tror ni händer om drivkraften är rädslan för att misslyckas i motsats till att drivkraften är att lyckas..? Väl värd sin funderare och på sitt egna agerande. I livet är det enkelt att hamna i omständigheternas träsk , men ack sim då livet bidrar. Eget handlingsansvar Wow vad det ger och inspirerar. Blir sååå glad peppad och påfylld av möten med människor som lägger sitt fokus på sitt egna och att med eget handlande ta sig dit de vill!! Så klart är grunden att man själv måste veta vart man vill. Hur av dagen och ert vardaxlyx! Kram A.