Istället för blomma, vi investerar tillsammans och bär med stolthet!

okt 16
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-16 13:32
Hela livet är fyllt av investeringar. Medvetna som omedvetna. Goda som mindre bra. Allt är investering. Ibland kan tyckas att mycket pengar krävs för bästa investeringar. På sitt sött men inte bara av var och en av oss. Tillsamman kan vi bidra med mycket . Just oktober månad är en fin månad att bidra med fin färg som piggar upp. Ett rosa band att fästa på sin jacka väska etc Och vill man investera dubbelt så fäster man ett band på både jacka och väska hos alla familjemedlemmarna så klart! Enklaste investeringen ever som gör gott. Finns i kassan hos butiker som Ica Lindex Apotek hjärtat ich XXL. Hur många har du investerat i? Själv skulle jag investera i mer febernedsättande och greppade dessa ickså. Supernöjd med mitt val att vara en som bidrar tillsamman för forskningsutvecklingen i denna skitsjukdom. Tänker också att bandet är så bra att förgylla någon med - istället för blomma. Inget som behöver bytas vid dubblett, bara att fästa på fler kläder. 40kr för ett upppiggande snyggt designat band som gör gott! Vi bör det tillsammans med stolthet eller hur? Kram A

Stoppa pressen, här och nu är att vara i.

okt 16
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-16 10:48
Hösten har sin charm i färger men också en hel del kraftansträngningar. Det är under den mörka årstiden många gånger allt ska ske som leder till avkoppling det ljusa halvåret. övertidstimmar och extrajobb intas för att plånboken ska innehålla mer. En slags frihet att ha den fylld när ljuset kommer- eller? Frågan är hur långt kan man pressa sig under mörkret för att set ska leda till ett bättre sen? Om nu som är nu är det ända och sen inte kommer- behöver vi då pressa oss ? Jag tror på jämn balans och jag tror på återhämtning. Jag har pressat mig långt över min mest behagliga nivå i mina dagar. Kanske också det som fått mig att inse att betraktelsen av världen och livet inte blir rättvis och verklig när vi inte pratar om det som offrades för att vara där vi är. Jag tror på att stanna till och känna in njutning av det vi har och där vi är. Att stanna tiden i här och nu och inte direkt ströva vidare för högre höjder. Livet är mer. Tacksamt avnjuter jag en sockerfri halstablett till- den lindrar gott i halsen. Soffläge återhämtning här och nu Det där att få en annan slags smak i munnen när halsen svider. En fräsch sådan. Tror idag att jag är bättre på den jämna balansen och inte sträva framåt till något jag inte verkligen vet ska komma. Detta även om kagg ar mina långsiktliga mål. Mina långsiktliga mål inte någon annans. Idag pausar jag väl och bestämt. Halsen behöver sin paus. Halstabletter och vila gör gott och ger tacksamhet över min insikt att se behovet. Kram Annelie

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  oktober 2019  >>
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar