Hållbart i guld och bästa fyndet

okt 17
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-17 20:50
Allt jag sim näst intill lovat mig skälv shoppingstopp snurrade runt det löftet rejält idag. Med en rejäl utläggning för mig själv blev det ert köp. I bland behöver väl inte ett löfte vara spikar i sten, eller? Köpet som gjordes idag funderades på i två dagar. Bästa loppisfynder ever i sina guldiga skepnad. Farligt snygga, hållbara, som hämtade till mitt kök och mycket prisvärda. Efter att sett dem återigen ståtliga kika ut på mig genom skyltfönstret - tja, då var det ingen tvekan! Och kan ni gissa priset??? Bästa investeringen! Alltså det där med att göra loppisfynd och handla second hand så bäst för jordens och min plånboks överlevnad. 50kr fattigare men 2 guldkran rikare! Imorgon får jag göra mig av med 2 andra ting som kompensation! Så blir det hållbart rätt i cirkeln igen och löftet och shoppingstopp hålls på mitt egna lilla vis! Kram

Det är skönt att vara jag

okt 17
Skrivet av: Annelie Eng 2019-10-17 09:35
Gråmulet ute i kombo med onda halsar. Bättre tider har skådats liksom. Men ändå blickar över mitt inbjudande kök och känner ändå ett slags välbehag. Jag menar det är skönare för mig att vara jag än att vara du och tvärtom, eller hur? Funderar ibland på det där att vi önskar att vi var andra människor att vi fick deras liv. Varför kan man undra? Vi är ju helt klart bästa spelarna ever i våra egna liv. Jag är bäst på att var jag! Blickar återigen ut över köket. En kaffe och lite mailsvarande väntar. Kanske lite roliga samarbeten står på tur, vem vet? Funderar vidare på viljan att vara någon annan. Synd när resurser slängs ut på det. Samma som när resurser slängs ut på att det som i tron ligger i att göra andra till lags. Den sanna lyckan kommer inre från hur våra förfäder levt- den sanna lyckan kommer att förvalta deras arv men göra om det till eget. Den högsta livspotentialen fås i det egna livet av att vara o h jobba med sig själv- inte att vara någons eller i att önska sig vara någon annans!. Blickar ut över köket och tänker att det är skönt att vara jag. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  oktober 2019  >>
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar