Undrar ibland om den där mammaoroligheten någonsin försvinner. Ser på nyheterna om demonstrationskaoset i Spanien och oroas i mammahjärtat över ungar som är där. Fasiken Spanien ska ju vara ett lugnt och skönt land nu när de är där! Jag tror bestämt att det ingår i mammarollen alltid, livet ut att ha en viss del orolighet över sina barn. Som mamma vill jag att de ska gå väl för dem . Att de ska vara långt ifrån oroligheter uti världen. Ibland när jag hör och ser hur vissa vuxna uttrycker sig och agerar blir jag rädd att mina barn ska bli utsatta eller påverkade av dem. Det finns människor som går över lik och kör över andra med dominans. Människor som skiter helt i om de förstör för barn eller andra vuxna med sin egna framfart. De människornas värderingar skapar mer orolighet än värme. Människor som ser mer till sig själva än ens till barns välmående. Jag har kloka ungar- De är fantastiska. Men världen runt med vuxna som legaliserar otrohet och dominans istället för varma världen, önskar jag bort. För hur det ev påverkar dem det oroar jag mig för. Ni vet när godheten bedrar .. Kram A.