( Innehåller rabbakod)

Inget är väl som tvekan och sedan göra slag i saken. Det är som om jag blir 10 kg lättare genom att besluta mig för att genomföra det jag vill! Bokar in en ny aktivitet i almanackan och ler för mig själv- så jäklans dumt- jag visste ju från början att jag ville!

VAD ÄR DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA?

Bästa frågan att ställa sig själv vid tvekan..

Kanske blev jag också stärkt i mitt beslut genom en kvällspromenad iklädd pyjamas med ena tonårsdottern. Magiskt av vindstilla och höstfärgade löv på marken. Ett lugn som given för goda samtal. Och goda samtal kan ju också vara att tycka olika.

Eller hur?

Stolt glad och tacksam över viljan och uppskattningen av att göra saker ihop med barnen. Barn gör som vuxna gör och vi vuxna är vägvisare i att formatera våra ungar. Ett gott klimat närhet och respekt för varandra är viktigt. Många samtalsämnen gicks igenom som skola, krav, att ta sig förbi hinder, ångest och vad studier kan leda till. Berikande avslut på kvällen och av en lång arbetsdag.

Idag fortsätter kampen om halsarnas paradis och febernedsättande startar morgonen.

På stående fot smakas också ny yogurt från Smakbox kylt & fryst tillägg i oktober och boxen VARDAGSFEST. Mango & passion från Skånemejerier - verkligen kalasgod!

Starta upp en smakbox prenumeration nu i oktober och du får 50% rabatt!!!

Hur bra som helst och enkelt sätt att få tillgång till nya smaker & ny inspiration i köket!
Yoghurten är i vårt kök för att stanna!
Och du 50% rabatt!!! Koden är : ANNELIEENG

Njut nu av dagen!

Kram A.